- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Yalnız benim boy 150 onun için kiloluyum yani. Simitin de yarısını yemeyi düşünüyorum bende bugün için öğlen eve gidince daha sağlıklı şeyler yerim. Ama benim için büyük sıkıntı olan abur cubur sürekli yiyorum bu ara çok abarttım 2 3 tane yiyorum çikolata bisküvi ne olursa.Öğlen 12 ve Sabah 8 arası diye kendime sınır koydum ama akşam yemeklerini daha erken yerim sanırım
60 kg çok iyii ben de bugün tam 70.0 kiloyumİnşallah hedeflerimize sağlıkla ulaşırız
Simit pek sağlıklı değil ama aralıklı oruçta daha çok önemli olan saatler.. Yanında ayran da içersen protein almış olursan daha geç acıkırsın.. Biz zayıflamak istediğimiz için yediklerimize de dikkat edeceğiz.. Ve ilaç önemliBundan sonra yanında bi şeyler götürürsün
Kendimizi çok sıkmayalım.. Hayatımıza adapte edelim bu beslenme tarzını..
İnanıyorum hepimiz bırakmadığımız sürece çokk iyi yerlere geleceğiz.. Başlangıç kilolarımızın böyle net sayılar olmasında çok güzel
İyi sevindim önce de yapmıştım ama içilmemesi gerektiğini bilmiyordum bazen 2 bardak da içtiğim olmuştu almıştım yine zararlı diye okuyunca içmedim duruyor.Aburcubur yeseniz dahi buraya yazın da kızalım sizeBöylece sırf yazmamak için yemezsiniz belki motivasyon olur.. İş arkadaşım koca kare çikolata almış.. Ben yemiyorum.. Yemediklerimizi de yazalım hatta Bakın neler başardım övelim birbirimizi Günde bir fincan yeşilçay içebilirsiniz.. Ben de eczacıyım
Afiyet olsun menün çok güzel. Bende 11 buçuk gibi açtım ve toplam 1 simit 2 yumurta salatalık domates çay. Çikolata yerdim öğlenleri ama bugün yemedimBen bugün 17 saatlik orucumu 12.15 gibi açtım.. 6 adet köfte, salata yedim ve ayran içtim
Kızarmış ekmek ve baklava vardı ama yemedimBence bi tane yesem olurdu ama sizi düşünüp yemedim
Afiyet olsun simit yerine bi dahakine tam buğdaylı bi ekmek daha güzel olur ama sebze yemen çok güzelAfiyet olsun menün çok güzel. Bende 11 buçuk gibi açtım ve toplam 1 simit 2 yumurta salatalık domates çay. Çikolata yerdim öğlenleri ama bugün yemedim
Teşekürler güzel fikir çikolata yemeyip kendimi tebrik edeceğim. Şimdi de önerdiğin videoyu izliyorumAfiyet olsun simit yerine bi dahakine tam buğdaylı bi ekmek daha güzel olur ama sebze yemen çok güzelBugünü çikolatasız atlatırsan (ki ben atlatacağına eminim) aynanın karşısına geç ve kendini tebrik et, başardığını söyle
Evet plan öyleydi hastayım çok fazla Halil yok eşime dedim salatayı yapmadı çocuk ağladı o ara felan salatadan vazgeçtik. Şuan devam ama çok zor aklım hep cikolata da. Oğlum uyuyunca daha zor olacak 2. Çikolatayı genelde o zaman yiyordumAfiyet olsun ekmek ve patatesi aynı öğünde tüketmeseydiniz keşke ikisi de karbonhidrat birinin yerine salata koysaydınız çokk güzel bi menü olacaktı
Çikolatasız devam mı
Sağolun. Bu soğuk algınlığı ilaçları çok uyku yapiyo sanırım bebe uyusun direk uyyacagim. Şuan çikolata yemeye bile halim yok. Sizin nasıl gidiyorAyy geçmiş olsun.. Artık açlık süremiz başladı hiçbir şey yemeyeceğiz zatenKahve için şekersiz bence iyi gelebilir.. Bol bol suyunuzu da tüketin.. Mideniz dolarsa canınız çekmez inşallah
Ben de bi şey yemedim daha yorgunum dediğiniz gibi uzanıp duruyorum erkenden yatacağım.. 2.5lt suyumu da içtimSağolun. Bu soğuk algınlığı ilaçları çok uyku yapiyo sanırım bebe uyusun direk uyyacagim. Şuan çikolata yemeye bile halim yok. Sizin nasıl gidiyor
Günaydınn 11-19 da gayet idealGünaydın dün çikolata yemedim hiç kendimi tebrik ettim ama bugün zor geçecek sanırım çok acıktım. Saatlerimi 11 19 olarak ayarlayacagim.
Bugün hareketi biraz arttırırsanız, yürürüşe falan çıkabilirseniz ya da evde leslie yapabilirseniz çok da abartmamışsınız benceAç aç kahve içemiyorum ya midem agriyor o zaman. Kahvaltıyı çok abarttım ama çok acikmistim 1 haşlanmış yumurta 3 4 dilim yumurtalı ekmek salatalık domates biraz da tahin pekmez yedim.