- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
-
- Konu Sahibi fitbicagla
17.01.2022 | 24.01.2022 | 31.01.2022 | 07.02.2022 | 14.02.2022 | FARK | |
| 70.40 kg | 68.55 kg | 68.00 | 2.40 kg | ||
B Bsknn | 52.65 kg | 52.75 | ||||
| 66.7 kg | 66.0 kg | 0.7 kg | |||
E Elbiseifahire | 69.9 kg | 69.3 kg | ||||
V victoriaslan | 77.80 kg | 76.75 kg | 1.05 kg | |||
| 76.2 kg | 75.4 kg | 0.8 kg |
Bir yerlerde belki yanlış olmuştur ya da vitaminlerinizde falan bi eksiklik olabilir mi acabaDenedım ama basarılı olamadım acıkcası takıp edıyorum sizi başarılar
Defter fikirlerini YouTubeda tanıdığım Nidanur Menges’ten aldım.. Videolarını izleyebilirsiniz beni çok motive ettiMerhabalar bu ara benimde aklımda diyet var ama baslayamadim bı türlü. Defterleri çok iyi hazirlamissiniz hiç aklıma gelmezdi bende deneyeceğim. Burdan sizi de takip ederim
Ayy hadi başlayalım beraber birbirimize destek olalımMerhana ben katilmak isterim. 164 boy en son tartildigimda 65 kiloydum. Daha once 1 ay if diyeti yaptim . Yeniden baslamak istiyorum ama bir turlu irademe hakim olamiyorum.
Hemen başladım hazirlamaya en çok motivasyona ihtiyacım var. Yeni yıla kilo verebilmiş olarak girmesem de kilo vererek girelim insallah bu yılımız kilo vermiş olarak geçsin.Defter fikirlerini YouTubeda tanıdığım Nidanur Menges’ten aldım.. Videolarını izleyebilirsiniz beni çok motive etti
Ve defterler de çok motive edici.. Mesela şimdi oturdum masamın başına ve defterleri doldurmak için sabırsızlanıyorumKilo verememiş olsam da bi şeyleri başardığımı görmek çok güzel..
Mesela bugün yeşil çayımı içtim, 8 bin adım attım, cilt bakımımı yaptım, kitap okudum.. Ne güzel şeyler yapmışım kendimi tebrik ediyorumDoğruyu söylemek gerekirse bazılarını sırf defteri işaretleyebilmek için yapıyorum O yüzden motive ediyor kesinlikle Çok uzun konuştum
Ayy inşallahHemen başladım hazirlamaya en çok motivasyona ihtiyacım var. Yeni yıla kilo verebilmiş olarak girmesem de kilo vererek girelim insallah bu yılımız kilo vermiş olarak geçsin.
Ayy inşallahDefterinizi bizimle de paylaşın lütfen merak ediyorum Yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder derler ya biz sağlıklı girelim
Bir yerlerde belki yanlış olmuştur ya da vitaminlerinizde falan bi eksiklik olabilir mi acaba
Belki tekrar başlamak isterseniz beraber ilerleyebiliriz
Teşekkür ederim
Son kez bı kaçamak yapıyorum ve sabah tartilip başlıyorum insallah
Şey ben de şimdi kahvaltıda ekmek yiyorumDiyetinizde ekmek yok sanırım..Ve ayrıca sankı bıraz katı gibi geldi bana Aynen vitaminlerle alakalı ya da baska bır enzım problemım olabılır bu benım de aklıma gelmıstı 16 saat aclık ve 8 saat tokluk olarak uygulamıstım bende ama ekmek 1 öğünde vardı ...Buna bıle alısması 3 gunu falan bulmustu... Ama tabıkı de sızın gibi istikrarlı yapılabılırse gıder bu kılolar ınanıyorum...Bıraz sızın yontemınızı de takıp edıp tekrar baslıcam inşallah
Günaydın kalktım ve hemen tartıldım şuan tam 60 kiloyum. Olur tabi pazartesi olsun. Saat kacla kaç arasında yapıyorsun bende okula geldim ama yanımda biseyler getirmedim. 1 de cikiyorum sanırım simit yiyeceğim bugün ilaç da içmem lazımÇook güzel olmuş elinize sağlık yolunuz çok da uzun değil
Tartı sonucunuz nedir? Bugün de tartılın ama pazartesi sabah asıl tartı günümüz olsun size de uyarsa
Öğlen 12 ve Sabah 8 arası diye kendime sınır koydum ama akşam yemeklerini daha erken yerim sanırımGünaydın kalktım ve hemen tartıldım şuan tam 60 kiloyum. Olur tabi pazartesi olsun. Saat kacla kaç arasında yapıyorsun bende okula geldim ama yanımda biseyler getirmedim. 1 de cikiyorum sanırım simit yiyeceğim bugün ilaç da içmem lazım