- 30 Aralık 2021
- 176
- 98
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Ödem atmışsınızdır olsun çok güzellÇok sevindim maşallah böyle devam eder inşallah. Bende cuma 60 kiloydum sabah 59.1 çıktım ama cuma adetliydim bu kadar kilo vermiş olamam
Evet insallah asıl kilo bundan sonra gidecek. Bu sefer sonunu göreceğim heralde hiç diyet yapamıyorum ben normaldeÖdem atmışsınızdır olsun çok güzellHaftaya 58leri göreceksiniz en kötü ihtimalle Aynen devam
Hedef kaçtı seninBu sefer pes etmek yokk beraber hedefimize ulaşacağız
58Hedef kaçtı senin
58sürekli değişiyor
Milli tupperlarimiz en çok sevdiğim plastiklerim. Güzel doyurucu bı kahvaltı olmuş. Bende 1 haşlanmış yumurta sabah oglandan kalan yumurtalı ekmek 2 tane (oğlum yumurta yemiyo böyle yediriyom kalanlari da mecbur yiyorum) salatalık domates 1 bardak süt. 11 gibide çok az üzümle ceviz yemiştim. Öğle arasında da kahvaltı yaptım12.00 ilk öğünümDetoks suyu yapmıştım o varr.. Yumurtaların yanında badem var..Yarım nar var.. Biberler fırınlanmış
Afiyet olsun fırın sebze çok seviyorsun sanırım nasıl yapıyorsun. Bende 6 gibi yedim menüm dünle aynıydı 1 kase tarhana 6 7 lahana sarması yarım kase yoğurtAkşam yemeğim 8 olmadan yedim
Ben bu konularda beceriksizim ya da fırın da sıkıntı varYulaf unundan ekmek yaptım yarın tadına bakınca güzelse söylerim çok kolaydı.. Gönül rahatlığıyla abartmadan yiyebiliriz
Güzel olmuştur insallah. O kadar ayrıntılı düşünmüyom ben ya beyaz ekmeğe devamBen de hiç bi şey yapmam üşendiğimden.. Bu sağlıklı diye yaptım ekmek yerine katkısız bi şey yemek için.. ekmek banmak isteyince yemek için
Çorba pek doyurmadi keyfim yok okulda çok üşüdüm dişim ağrıyorBen de yemeğimi evden getiriyorum.. Yarım nar.. 2 yumurtalı peynirli omlet.. Yulaf unlu ekmeğim de güzel olmuş küçük dilimi yedim çünkü yulaf da olsa bol kalorili