- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
-
- Konu Sahibi fitbicagla
Sanırım hafta sonu olunca böyle oluyo biraz da haftaya daha iyi olur İnşallah. Bende kaynanamlara yoğurt mayası almaya gitmiştim misafir varmış kısır yaptık yedik artık akşam yemeğine saydım onu. Eve gelince de oğlum kek yedi onun kalan parçalarını yedim. Akşam yeşilçay içip Leslie yapacağımBen de bugün 13.30da orucumu açtım.. 18 saat oruç tutmuşum..
Amaa kahvaltıyı abarttım eşim sucuklu menemen yapmış ondan yedim bol bol ve 3 dilim tam buğday ekmeği ve peynir yedim
Aralıklı oruçta yasak yok tamam ama bu kadar olmamalıydı
Kendime bugün detoks suyu yapmalıyım.. Akşamı da çorbayla geçiştirmeliyim…
Bugün canım da sıkkın uyandım offfff
Sanırım hafta sonu olunca böyle oluyo biraz da haftaya daha iyi olur İnşallah. Bende kaynanamlara yoğurt mayası almaya gitmiştim misafir varmış kısır yaptık yedik artık akşam yemeğine saydım onu. Eve gelince de oğlum kek yedi onun kalan parçalarını yedim. Akşam yeşilçay içip Leslie yapacağım
Teşekürler iyi mi bilemedim planım öyle değildi. Senin nasıl geçti çikolata isteği devam mi. Oğlumu uyuttum benimde aklıma çikolata geldi direkSüpersiniz
Ben yaptım sen yapmaTeşekürler iyi mi bilemedim planım öyle değildi. Senin nasıl geçti çikolata isteği devam mi. Oğlumu uyuttum benimde aklıma çikolata geldi direk
Olsun bırakmak yok herseye rağmen devam edelim. İnsanız sonuçta acıktım yine yeşil çay içtim yatacağım birazdanBen yaptım sen yapmaPişmanlık çöktü bile Pazartesi sıfırdan başlayacağım inşallah bugün çook moralsizim
Evet bende tek baslayamiyordum böyle çok iyi oldu. Yarın herşey daha güzel olur inşallahSüpersiniz hep böyle devam edelim hedefe kadar inşallahteşekkür ederim biriyle konuşmak çok güzel destek almak vb.
Ayy çok güzel bir kahvaltı olmuş ben henüz kahvaltı yapmadım yapınca yazacağımGünaydın. 11 gibi 1 yumurta biraz menemen çeyrek ekmek 1 tane ceviz birazcık da tahin pekmez yedim. Çikolatayla imtihanım devam ediyor umarım bugün de yemeden atlatirim
Senin kahvaltı da çok güzel olmuş afiyet olsun. Kahve içmek istiyorum bende şuan ama çocuktan icemeyecegim sanırımNarın yarısını yedim saat 13.00
Yarını heyecanla ve merakla bekliyorum. Suyu sabah az içtim ama şimdi içiyorum.leslie felan yapmadım ama sabahtir iş yapiyorum hala yapilacaklar var. Yaklaşık 1 saatte dışarda oğlanın peşinde koştum leslie yapacak halim kalmadıBen de fırında sebze üstüne kıyma koydum sallamalı bi yemek yaptım7’de yedim..
30 dk leslie yaptım.. 7500 adım yürümüşüm toplam, 8 bine tamamlarım yatmadan.. 2.5 lt suyumu içtim.. Şimdi de kahve içeceğim.. Yarın tartı günümüz
Dışarıda yürümüşsünüz gayet iyiYarını heyecanla ve merakla bekliyorum. Suyu sabah az içtim ama şimdi içiyorum.leslie felan yapmadım ama sabahtir iş yapiyorum hala yapilacaklar var. Yaklaşık 1 saatte dışarda oğlanın peşinde koştum leslie yapacak halim kalmadı
Hayır süt ayran kefir vb.yokSüt yada kefir icebiliyor muyduk bu oruç saatlerinde. Çay yapmadim bugün dün yeşil çay içmiştim sabah oğlum erken uyandı onun etkisi mi bilemedim kahvede gündüz içmiştim
Tamama suya devam o zamanHayır süt ayran kefir vb.yok
Çok sevindim maşallah böyle devam eder inşallah. Bende cuma 60 kiloydum sabah 59.1 çıktım ama cuma adetliydim bu kadar kilo vermiş olamamGünaydınnnnn 27 ocakta 70.9 ile başlamıştım şimdii 69.7 kiloyum oleyyy
1 haftada 1.2 kg vermişim