-
- Konu Sahibi fitbicagla
Oo çok cesur gördüm siziben o kadar acı çektim ki doğumda büyük konuşmayayım da dükkanı kapattım
Hatırlıyorum sizin yazdıklarınızı takıntılısınız epey hastalık konusundabende kusma ve iğne fobisi var mesela. Hatta fobiyi de geçti artık. Sürekli ya kusarsam ya iğne olursam korkusu geziyor kafamın içinde o boğazda bi şey varmış hissi havuç yiyince geçiyor. Denediniz mi bilmiyorum da …
Ankara’da bi hastanede endoskopi olduktan bir kaç gün sonra düzelmiştim ben. Şimdi aynı hastaneye gidip aynı doktoru bulup tedavi olacak imkanım yok. Zira Ankara çok uzak
Umarım bir an evvel biter bu şikayetlerimiz.
Evet ben hipokondriyakim bu arada...en ufak bir rahatsizlikta bende kotu hastalik var kessin takintisi olurCesaret konusunu sormayin ama benim zaten cok ara koyma.luksum yok...bi kardesi olsun isterim bebegimin ve yumurtalik rezervim baya azalmis ...erken menopoz riskim varken hamile kaldim tup bebek transfer esigindeyken...oyle sikintim olmasaydi 5yildan evvel istemezdim tabiki
Ben salmadim kimse yazmayınca bende yazmaz oldum ama tam gaz devamHepimiz salmışız grubu
Nasılsınız hanımlar? Herkes sağlıklıdır umarım
Çok kolay alışılıyor bu diyete ilk günler sadece biraz açlık hissettiriyor bende yaklaşık 1 aydır yapıyorum tartım bozuldu en son 4 kilo vermiştim spor da yapıyorum ve yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorumMerhabalar, ben de ıf diyetine başlamayı düşünüp bir türlü ihtiyacım olan motivasyonu bulamadığından (ve boğazına düşkün bir Boğa burcu olduğumdan) yerimde sayıyorum. 174 boy 72 kg şuan. Görüntüde kilolu gözükmüyorum ama bütün fazlalıklarım göbek ve bel çevremde olduğu için aşırı rahatsızım. 1 ayda 5 kilo verme hedefim var.. Yarından itibaren başlıyorum. Lütfen menülerinize paylaşın ki bana da hem motivasyon hem fikir olsun.
En büyük problemim spor yapamamak şuan. Hareketsiz bir işim var 5e kadar işteyim. Eve gel çocukla ilgilen yemek yap derken saat geçiyo. Spor yapamıyorum. Göbeğimi biraz eritsem yetecek.Ben salmadim kimse yazmayınca bende yazmaz oldum ama tam gaz devamsen nasilsjn
Çok kolay alışılıyor bu diyete ilk günler sadece biraz açlık hissettiriyor bende yaklaşık 1 aydır yapıyorum tartım bozuldu en son 4 kilo vermiştim spor da yapıyorum ve yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum
Boy ve kilo olarak benziyoruz birbirimize acaba neler yapmayı düşünüyorsun göbek için ben de fikir almak isterimMerhabalar, ben de ıf diyetine başlamayı düşünüp bir türlü ihtiyacım olan motivasyonu bulamadığından (ve boğazına düşkün bir Boğa burcu olduğumdan) yerimde sayıyorum. 174 boy 72 kg şuan. Görüntüde kilolu gözükmüyorum ama bütün fazlalıklarım göbek ve bel çevremde olduğu için aşırı rahatsızım. 1 ayda 5 kilo verme hedefim var.. Yarından itibaren başlıyorum. Lütfen menülerinize paylaşın ki bana da hem motivasyon hem fikir olsun.
Karın egzersizleri yapmaya çalışıyorum ama küçük bi çocugum var pek de spor yapamıyorum. Sütlü yeşil çay detoksunu denicem bu hafta. Onun dışında ekmek ve abur cuburu kestim. İlk 1 haftayı atlatırsam gerisi daha kolay olucak gibi.Boy ve kilo olarak benziyoruz birbirimize acaba neler yapmayı düşünüyorsun göbek için ben de fikir almak isterim
Birazını verdim ben ama gerisi hala bendeMerhaba nasıl verebildiniz mi kilolarınızı?
Moralim bozuk olunca yiyorum mutluyken yiyorum endişeliyken yiyorum mütemadiyen yiyorum…BENDE KİLO VEREMİYORUM KIZLAR CANIM ÇOK SIKKIN.. Canım sıkılınca moralim bozuk olunca yemek yiyorum.. Napacam bilmiyorjm..