- 8 Aralık 2009
- 4.112
- 5.566
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.901
perşembeden beri oruçlu değilim akşam eve gittiğimde tartı sonucumu paylaşırım. regl olduğum için hiç tartılmadım bu hafta sonuca dair hiçbir fikrim yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için kabak detoksuna devam ediyorum ama dukanı içemedim ya midemi bulandırıyor tadı hiç benlik değilMerhaba kabak detoksunu daha önce denemiştim evet çok güzel ödem attıroyr. ama devamında diyete devam etmeli yoksa 2 gün sonra geri geliyor verdiğin ödemler. ama dukan birayı tavsiye ederim ben her akşam düzenli içiyorum ramazan başladığından beri. çok güzel ödem attırıyor şişlik hiç olmuyor bende. tadınıda seviyorum ben
Bende sevemedim onu ama kabak güzel oluyorTeşekkür ederim yanıt verdiğiniz için kabak detoksuna devam ediyorum ama dukanı içemedim ya midemi bulandırıyor tadı hiç benlik değil
Canım beni cikarabilir misin listeden, sağlık sorunlarım oluştu şu sıralar. Teşekkürler.M miraysu_
sevgikaplan
2 haftadir online degilsiniz.
mavimli
Chironlimon
nissss
Siz de günlerdir yoksunuz.
Cok geçmiş olsun.Canım beni cikarabilir misin listeden, sağlık sorunlarım oluştu şu sıralar. Teşekkürler.
Sağolasın. Takipte kalacağım haberlesiriz.Cok geçmiş olsun.
Sizde mi + sinizTartıldım 52.5
Aynen 200 gramSizde mi + siniz