- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.841
Akşamıda patatesle kapatmam gerekiyordu yarın 69 küsürleri görmem lazımdı inşallah verebilirimListe gayet güzel bence
ne güzel tebrik ederim. inşallah istediğiniz kiloya biran önce gelirsiniz. çünkü gerçekten çabalıyorsunuz. yoksa diğer menülere bakıyorum herkeste bi çikolatalar tatlılar. ve kimsede motivasyon yok. buraya ilk başlarken herkeste bi heves ama sonra malesef herkes salmış. zaten menüyü yazanda kaçıyor. birbirimizi motive edicek tek bir cümle, yada menüleri eleştiren tek kimsede yok. hayırlısı diyorum...69.800inşallah 59.800 yazdığım günlerde gelir. Çocukların 23 Nisan gösterilerine kadar verebildiğim kadar vermem lazım
Tatlı yesek de veriyoruz çok şükür. Bizim de motive şeklimiz bu demek ki. Birde ramazan zaten. Siz yemeyin biz yerizne güzel tebrik ederim. inşallah istediğiniz kiloya biran önce gelirsiniz. çünkü gerçekten çabalıyorsunuz. yoksa diğer menülere bakıyorum herkeste bi çikolatalar tatlılar. ve kimsede motivasyon yok. buraya ilk başlarken herkeste bi heves ama sonra malesef herkes salmış. zaten menüyü yazanda kaçıyor. birbirimizi motive edicek tek bir cümle, yada menüleri eleştiren tek kimsede yok. hayırlısı diyorum...
Ben daha önce de dedim. Suan için tatlıyı kesmeyi düşünmüyorum. Bu sekilde de veriyorum. Acelem de yok. Hızlı verip hizla tekrar almak da istemiyorum tekrar.ne güzel tebrik ederim. inşallah istediğiniz kiloya biran önce gelirsiniz. çünkü gerçekten çabalıyorsunuz. yoksa diğer menülere bakıyorum herkeste bi çikolatalar tatlılar. ve kimsede motivasyon yok. buraya ilk başlarken herkeste bi heves ama sonra malesef herkes salmış. zaten menüyü yazanda kaçıyor. birbirimizi motive edicek tek bir cümle, yada menüleri eleştiren tek kimsede yok. hayırlısı diyorum...
Benim bi ara öğünümdede çukulata vardı valla dün gecede cipsle fanta kaçamağı yaptım önümde yediler dayanamadım ona rağmen verdim.. ciddi anlamda çabalasam çok hızlı kilo veriyorum aslında ama baya gevşek davranıyorum bu defa tutamıyorum kendimine güzel tebrik ederim. inşallah istediğiniz kiloya biran önce gelirsiniz. çünkü gerçekten çabalıyorsunuz. yoksa diğer menülere bakıyorum herkeste bi çikolatalar tatlılar. ve kimsede motivasyon yok. buraya ilk başlarken herkeste bi heves ama sonra malesef herkes salmış. zaten menüyü yazanda kaçıyor. birbirimizi motive edicek tek bir cümle, yada menüleri eleştiren tek kimsede yok. hayırlısı diyorum...
Ben diyeti Burak canim Bu olculeri yazmaya ve de duzenli ölcmeye usenirimHer pazartesi bu şekilde ölçüm yapacağım bazen kilom eksilmiyor ama ölçüler küçülüyor. Her diyet yaptığımda bu ölçümleri tarih tarih yazıyorum gördükçe daha çok gaza geliyorum.
Eki Görüntüle 3225623
İnceldiğimi gördükçe daha çok hevesleniyorum benim işime geliyor:)Ben diyeti Burak canim Bu olculeri yazmaya ve de duzenli ölcmeye usenirim