Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Merhabalar
Sabah
Salata
1 avuç haşlanmış tavuk
10-15 arası kkuruyemiş

Ara
2 hurma
Sade kahve
1 küçük bitter şu kahve yanına konanlardan

Akşam
1 kase sütlü granola (bimden aldım fitnees markalı)

Arkadaşlar Bi de bu granola kilo aldırır mi kafama çok takilde aksamdan beri
selam güzel menü olmuş. çok abartılı yemedikçe ve çok şekerli olanlardan tercih edilmedikçe kilo aldıracağını zannetmiyorum. biminkini bende ara öğünlerde yoğurda karıştırıp tüketiyordum ramazandan önce çok güzel oluyor ve gerçekten çok tok tutuyor. akşam üstü 4 gibi yediğimde bidaha yemek yemek istemiyordum o kadar tok tutuyor.

selam kızlar günaydın herkeslere:KK24:
sizce ben sahurdan sonra uyumayıp 45 dk eliptik yapıp öyle işe gelmişmiyimdir.:rolleyes: bu arada sahur yapmıyorum eşim için kalkıyorum. Hoppasonra o dizi izledi bende eliptik yaptım. sonra duş giyinme çocukları toparlamaca, yatakları toplamaca ve çocukları anneme götürme:KK51: ordanda 2 saat yol yapıp işe gelme. nasıl tempo ama:KK76: bence sabah sabah baya kalori yaktım.:spor:

merhaba..
pazartesi 82 gördüm. sonra aldım..
82-83 gidip geliyorum..
pideyi çok yiyorum:KK43:
Ramazanda kilo verilir ama abartinca aliyorum..
menümü artık yazayim..
dün iftarda tarhana çorbasi pırasa yemegi pancar salatası künefe azicik pide yedim.
çok yorgundum.. hemen yattım.. hastalığım geçmedi.. grip geçirdim geçen hafta..
biraz olsa atlattım.
bugün dünden kalan yemegim var.
sahuru eşim hazirladi sosis pide salatalık yedim.
çayda yapmıştı.neredeyse 17 gün kaldı bayrama..
bu haftasonu aöf sinavim var.
online olacakmiş.
hiç de çalışmadim. :KK43:

Gece yarım kiloluk domates kaçamağı yapmama rağmen 70.200 olmuşum 23 nisana kadar baya toparlarım şimdi biraz gaza geldim işte 😍😍

Bence güzel bir öğün olmuş birkaç gün böyle devam edin bakalım bu sefer de aynı olacak mı tartıda acaba troitleriniz falan mı yuksek veya insülin direnci de olabili
Başladım vermeye bugünde akşam kadar haşlanmış patates yiyeceğim yarın 69 ları görürüm. Aralıklı oruç bana kilo verdirmedi ama sabitlemeye faydası oluyor en azından aralara şok diyetler ekleyeceğim bazı günler

Başladım vermeye bugünde akşam kadar haşlanmış patates yiyeceğim yarın 69 ları görürüm. Aralıklı oruç bana kilo verdirmedi ama sabitlemeye faydası oluyor en azından aralara şok diyetler ekleyeceğim bazı günler
Kabak detoksu hem kolay hem iyi verdiriyor bana

merhaba..
pazartesi 82 gördüm. sonra aldım..
82-83 gidip geliyorum..
pideyi çok yiyorum:KK43:
Ramazanda kilo verilir ama abartinca aliyorum..
menümü artık yazayim..
dün iftarda tarhana çorbasi pırasa yemegi pancar salatası künefe azicik pide yedim.
çok yorgundum.. hemen yattım.. hastalığım geçmedi.. grip geçirdim geçen hafta..
biraz olsa atlattım.
bugün dünden kalan yemegim var.
sahuru eşim hazirladi sosis pide salatalık yedim.
çayda yapmıştı.neredeyse 17 gün kaldı bayrama..
bu haftasonu aöf sinavim var.
online olacakmiş.
hiç de çalışmadim. :KK43:
Cok geçmiş olsun. Daha iyi misiniz?
Tam olarak kaçsınız kaç olarak güncelleyeyim?

selam kızlar günaydın herkeslere:KK24:
sizce ben sahurdan sonra uyumayıp 45 dk eliptik yapıp öyle işe gelmişmiyimdir.:rolleyes: bu arada sahur yapmıyorum eşim için kalkıyorum. Hoppasonra o dizi izledi bende eliptik yaptım. sonra duş giyinme çocukları toparlamaca, yatakları toplamaca ve çocukları anneme götürme:KK51: ordanda 2 saat yol yapıp işe gelme. nasıl tempo ama:KK76: bence sabah sabah baya kalori
Ooo bugün çok enerjisiniz maşallah ben okurken bile yoruldum 😁 size şey soracam bisiklet basen yapıyor bacakları kalinlastiyor diyorlar bende hiç yapamıyorum o yüzden nasıl sizce öyle midir gerçekten

Beni çıkarabilirsiniz ramazanda gelenden çocuklardan misafirden ben yediğimi kontrol ediyorum ama yazmayı unutuyorum. Ramazandan sonra burdayım yine.
X xDerinMavix burada belirtmistim ,Ramazanda ne nasıl yiyorum ne yiyorum anlamiyorum , misafirdi çocuklardi zor oluyor. Ramazandan sonra burdayim yine.

Ooo bugün çok enerjisiniz maşallah ben okurken bile yoruldum 😁 size şey soracam bisiklet basen yapıyor bacakları kalinlastiyor diyorlar bende hiç yapamıyorum o yüzden nasıl sizce öyle midir gerçekten
Benim eliptik bisikletim oturmalı değil, ayakta yapılanlardan. bende hiç kalınlık yapmadı yaklaşık 8 sene oldu alalı ve aktif bir şekilde kullanıyorum. bacaklarım ince. bende yarattığı en belirgin etki hiç selülitim yok bacaklarımda. sarkma sıfır. eliptik kesinlikle tüm vücudu sıkılaştırıyor diyebilirim. çünkü ben 1-2 hafta boşladığımda etlerim bile yumuşuyor.

Benim eliptik bisikletim oturmalı değil, ayakta yapılanlardan. bende hiç kalınlık yapmadı yaklaşık 8 sene oldu alalı ve aktif bir şekilde kullanıyorum. bacaklarım ince. bende yarattığı en belirgin etki hiç selülitim yok bacaklarımda. sarkma sıfır. eliptik kesinlikle tüm vücudu sıkılaştırıyor diyebilirim. çünkü ben 1-2 hafta boşladığımda etlerim bile yumuşuyor.
Ya benimde bacaklarımda çok sarkma ve selülit var selülit olmayan bacaklara çok özeniyorum bende deneyeceğim olmazsa ayakta yapılanlardan alırım bende sizinkinin markası modeli ne memnun musunuz ?

Ya benimde bacaklarımda çok sarkma ve selülit var selülit olmayan bacaklara çok özeniyorum bende deneyeceğim olmazsa ayakta yapılanlardan alırım bende sizinkinin markası modeli ne memnun musunuz ?
benimki DYNAMIC markası C serisi ama artık benimkilerden yok. benimki çok sessiz çalışıyor.
1680615182197.png
bu modele benziyor benimki

X