Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

bu arada kızlar ben bu gruba motivasyon olur zayıflarım diye geldim:KK64: ama okuduklarımı görünce şok oldum.:KK57: sanki diyet değilde kilo alma sayfası gibi olmuş. kolalar cipsler tatlılar. :KK20:kimse kilo vermek istemiyor galiba. ne bileyim bayram geliyor, yaza az kaldı yakında montlar çıkıcak göbekler gözükücek.:KK49::KK49:
Ben kendi adima konuşayım. Benim verilecek kilom fazla. Birden hizli verdigimde ayni hizla verdigimden fazlasini geri aliyorum. Zamana yaymak zorundayim.
Her şeyi kısıtlarsam cok çabuk sıkılırım ve basa donerim. O yuzden kati kurallar koymadan her seyden ama kararinda yiyerek devam ediyorum. Ben kolaya cikolataya ragmen de kilo verebiliyorum ki 8 kiloyu 1.5 ayda bunları da azar azar yiyerek verdim.
Kati diyet yerine saatlere uyup her şeyden ölçülü yiyorum. Bana yaradi bu yöntem.

Bu mesajdan sonra menümü yazmaya çekineceğim.🙈 Ben iyi gidiyordum ama son günlerde bi saldım kendimi, toparlayamiyorum bir türlü. Gerçekten kilo alma şeklinde gidiyorum 😔
Bazen hepimizde oluyor maalesef bu durum.:KK43: önemli olan bu durumu çok uzatmadan önlem almak. :KK66:mesela ben yıllardır 58 li kilolardayım 62 yi gördüm hemen bi toparlanmaya geçtim. çünkü gerçekten yüksek kiloları vermek çok daha uzun ve zorlu bir yol. o yüzden böyle 2-3 kilo aldık mı hemen fermuarları çekiyoruz ağzımıza.:super: inanın böylesi daha kolay ve zevkli. 2. oğluma doğuma gittiğimde 90 kiloydum.:oops: herkes şok tabi asla veremezsin dediler tamam bitti senin zayıf hallerin dediler. insanlar benimle iddiaya bile girdi. ama ne oldu azim ettim 1 yılda düzenli beslenip spor yaparak o kilolar üzerime yapışmadan verdim. ya normal yememe devam etseydim ne olacaktı. en fazla 75 e kadar düşebilirdim ödemlerden ve emzirmeden dolayı. lütfen bunu yapmayın kendinize koyuvermeyin biraz salın ama sonra yakalayın tekrar:KK5:

Ben kendi adima konuşayım. Benim verilecek kilom fazla. Birden hizli verdigimde ayni hizla verdigimden fazlasini geri aliyorum. Zamana yaymak zorundayim.
Her şeyi kısıtlarsam cok çabuk sıkılırım ve basa donerim. O yuzden kati kurallar koymadan her seyden ama kararinda yiyerek devam ediyorum. Ben kolaya cikolataya ragmen de kilo verebiliyorum ki 8 kiloyu 1.5 ayda bunları da azar azar yiyerek verdim.
Kati diyet yerine saatlere uyup her şeyden ölçülü yiyorum. Bana yaradi bu yöntem.
anlıyorum. kilonuz şuan fazla olduğu için bunları yesenizde kilo veriyor olabilirsiniz ama kilonuzu verdikçe unları tüketmeye devam ettiğinizde biyerde kilonuz duracaktır. çünkü 90 kilo bi insanın diyet listesi ile 70 kilo bi insanınki aynı olmaz zaten. ama tabi yinede siz bilirsiniz

günaydın herkese.:KK24: dünkü menümü paylaşayım.

iftar
1 tabak salçalı makarna+ yoğurt

ara
avuç içi kadar kek + 1 avuç fıstık +şekersiz latte

dukan bira yine sahura kadar tüketildi. 45 dk eliptik yaptım.:KK6: hergün tartıya çıkınca eksi görmek o kadar iyi geliyorki insana.:KK71: sonra yemediğim herşey için ohh be iyiki yemedim diyorum. :super:tartı 60.6 gösterdi akşam iftardan önce tartıldım. bir önceki gün ve sabah 61 dim. -400 ile yola devam inşallah bayramda hedefime ulaşmış olacağım.:KK28:

tabi yine sahursuz devam.

Sözde şok diyete başladım ama banada böyle sıkılmayacağım sürekliliği olacak birşey lazım galiba. Yarın bende buna geçeyim okur okur moral bulurum diğer konular hep çöp kimse yok tek başına motive olmuyor

Sözde şok diyete başladım ama banada böyle sıkılmayacağım sürekliliği olacak birşey lazım galiba. Yarın bende buna geçeyim okur okur moral bulurum diğer konular hep çöp kimse yok tek başına motive olmuyor
Açlık süresini uzatmak ve tokluk süresinde tıka basa doymamak aslında tüm mesele bu. aralıklı oruç bu yüzden yaşam biçimi haline kolay getirilebiliyor. her öğün yemenin ne faydasını gördükki

benim en güzel motivasyon şeklim hergün tartılmak.:KK8: evet bazılarına moral bozucu geliyor ama ben yıllardır hep sık tartılırım bu yüzden hep istediğim kiloda kalabildim. tavsiye ederim deneyin. :super:hele kilo verme sürecinde hergün 100 gr da olsa eksildiğinizi görmek çok güzel.:21: sonra hafta bitiminde topladığınızda karşılaştığınız rakama inanamazsınız. mesela ben geçen perşembe 62.9 dum. ramazanın ilk günü. bugün 60.6 topladığımda 2,3 gr vermişim 1 haftada daha ne olsun :KK71:

anlıyorum. kilonuz şuan fazla olduğu için bunları yesenizde kilo veriyor olabilirsiniz ama kilonuzu verdikçe unları tüketmeye devam ettiğinizde biyerde kilonuz duracaktır. çünkü 90 kilo bi insanın diyet listesi ile 70 kilo bi insanınki aynı olmaz zaten. ama tabi yinede siz bilirsiniz
Tabi ki öyle. Zaten o kilolara ulasinca hirsim artacaktir. Suan bu bahsettiklerinizi sınırlı yiyorum. O zaman tamamen de birakabilirim.
ama 40 50 kiloyu cok hizli veremem. Saglikli olacagini dusunmuyorum.

benim en güzel motivasyon şeklim hergün tartılmak.:KK8: evet bazılarına moral bozucu geliyor ama ben yıllardır hep sık tartılırım bu yüzden hep istediğim kiloda kalabildim. tavsiye ederim deneyin. :super:hele kilo verme sürecinde hergün 100 gr da olsa eksildiğinizi görmek çok güzel.:21: sonra hafta bitiminde topladığınızda karşılaştığınız rakama inanamazsınız. mesela ben geçen perşembe 62.9 dum. ramazanın ilk günü. bugün 60.6 topladığımda 2,3 gr vermişim 1 haftada daha ne olsun :KK71:
Ben de her gun hatta gunde 2 3 kez tartiliyorum.

Açlık süresini uzatmak ve tokluk süresinde tıka basa doymamak aslında tüm mesele bu. aralıklı oruç bu yüzden yaşam biçimi haline kolay getirilebiliyor. her öğün yemenin ne faydasını gördükki
Bende başliyim bugünü es geçiyim yarın tam olarak başlarım paylaşırım bende menümü kilom 71 hedef 55 yaşlanmışım şok diyetlere dayanamayacağım. Koca tabak makarnayı yarım ekmekle yemesemde çözülür gerçi benim sorunum 😅

Onun 1,5 kilosu ödem oluyor. Artık o kadar hızlı kilo gitmez

Bende başliyim bugünü es geçiyim yarın tam olarak başlarım paylaşırım bende menümü kilom 71 hedef 55 yaşlanmışım şok diyetlere dayanamayacağım. Koca tabak makarnayı yarım ekmekle yemesemde çözülür gerçi benim sorunum 😅
evt biraz fazla makarnayı ekmekle yemek :-)onu yapmazsan kesin verirsin.

Aynen bende öyle yapıyorum 56 yı görünce diyet moduna geçiyorum 😀
evet baktım kilonuza çok fazla değil. hatta boylarımız aynı gibi. aslında şuanki kilonuz çok iyi gibi. bende bi ara 52 olucam diyordum ama artık vazgeçtim sanırım yaştan dolayı birazda 55-56 olsam yeter bana fazlasını eşimde istemiyor. :KK8:

X