- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Gecmis olsun canım.Öğlen :1 haşlama yumurta 1 parça peynir,2ınce dılım hındı salam, 5-6 zeytin 2dılım ekmek 1 tk şekersiz fıstık ezme,1 tk hurma ezmesi
Az yarım yağlı matcha çay
Ara:1 mini muz ,1 mandalina
Akşam 7 kaşık sebzeli basmati pilav( yagsız salma usülü ) 4 yk tavuk sote 1 bardak ayran
Sade türk kahvesi
Su 1,5 lt
Bugun spor yok sadece hfta ıcı gidicem zaten hem kas agrım hem grıp oldum(
Olsun olur arada öyle. Yarin dengelersin.Saat 12.00
1 adet peynirli börek
Saat 3.30
Yeğenimin doğum günü bozdum ne bulsam yedim
Akşam yemek yok gün biter
Gayet guzel. Afiyet olsunİyi akşamlar..
Öğlen 12de ilk öğün
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 yeşil biber
1 ç.k lor peynir
Akşam 18.00 son öğün
2 köfte
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bulgur
3 litre su içildi
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Yarım saat yürüyüş....
Teşekkür ederim sizedeGayet guzel. Afiyet olsun
Öyle yapacağım inşallah ya 18/6 yapacağım artık 16/8 i bırakacağım biraz daha sıkı yapayım çok ısrar ettiler ilk doğum günü kırılmasın diye resmen zorla yedirdilerOlsun olur arada öyle. Yarin dengelersin.
Afiyet olsun. Yarin tarti bildirim günü.Tek öğün
Dün kacamak yaptım diye sabitleme amaçlı
Saat 17.00
Kıymalı yağsız tuzsuz yumurta
Marul salata
Dereotu yoğurt
Gün biter
Güzel olmus canim afiyet olsunÖğlen:2 haşlma yumurta,1 parça peynir,1 oarça kaşar,1tk fıstık ezmesi(şekersiz) 1 tk hurma ezmesi(şekersiz) 2 dılım tam tahıllı ekmek
Ara:2 mini muz 1 mandalina 1 tk matcha tozu
1 sade türk kahvesi
Akşam:5 yk tavuk sote 4 yk sebzeli basmati ,1 bardak ayran
Su 1 lt
Ay inşallahAfiyet olsun. Yarin tarti bildirim günü.
Güzel eksiler gorelim insallah
Tebrik ederim. Sonuc olarak verdiysek miktari cok önemli değil diye düşünüyorumİlk tartı fotoğrafı benden olsun.
74.4kg başladım 6 günde 1.4kg vermişim.
daha çok bekliyordum yinede almamışım ona şükür.
Gelecek hafta için hedefim 71kg
Eki Görüntüle 3199246
regl olmadığım için ödemde atamıyorum sinirim bozuluyorTebrik ederim. Sonuc olarak verdiysek miktari cok önemli değil diye düşünüyorumGec olsun güç olmasın.
Ben de kahvalti öncesi tartılıp bildirim yapicam.
Ayni durum bende de var. Yaklaşık 5 gun gecti yine. 1 2 ay gecmeden gelmez.regl olmadığım için ödemde atamıyorum sinirim bozuluyor
Spiral yüzünden sanıyordum ama düşününce öyle değil.Kiloyla alakalı bence çünki, evlenmeden öncede 65 kilo üzerine çıkdığım zaman adetim düzensiz olurdu zayıflayınca her ay gününde olurdum. Şimdide öyle benceAyni durum bende de var. Yaklaşık 5 gun gecti yine. 1 2 ay gecmeden gelmez.
Belki oyledir ama sizin kiko fazlaniz cok da yok.Spiral yüzünden sanıyordum ama düşününce öyle değil.Kiloyla alakalı bence çünki, evlenmeden öncede 65 kilo üzerine çıkdığım zaman adetim düzensiz olurdu zayıflayınca her ay gününde olurdum. Şimdide öyle bence