- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Benim bugun 3.gunum. 2 gun biraz zorladı ama bugun cok rahatti.Selam kizlar. Ben aralikliya bir gunden fazla dayanamiyorum, defalarca istemsiz de olsa denemis oldum. Aksam mutlaka saldiriyorum. Alisacagimi bilsem 1 hafta dayanirim ama iste... Denicem yine. Alisan var mi acaba? Kacinci gun alistiniz?
Sevindim. Beni biraz degil iste, bayagi zorluyor da, basim dönüyor hatta, yine de iki gun üst üste deneyecegim insaallahBenim bugun 3.gunum. 2 gun biraz zorladı ama bugun cok rahatti.
Afiyet olsun, alisana kadar ara öğünlü sanirim3.gun menüm
12.00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 siyah, 3 yeşil zeytin
Yarim dilim tam tahıllı ekmek
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
3 pankek
2 tam ceviz
16.00
10 çiğ fındık
1 ceviz
Çeyrek muz
2 pankek
20.00
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane köfte
1.5 dilim tam tahıllı ekmek
Bolca mevsim salata
1 tane tulumba tatlısı (Karşımda yenince dayanamadım)
1.5 lt su.
4300 adım yürüyüş.
O kadar etkiliyorsa zorlamayin bence. Herkese gore degil cunku.Sevindim. Beni biraz degil iste, bayagi zorluyor da, basim dönüyor hatta, yine de iki gun üst üste deneyecegim insaallah
Hayir. Benim yolum uzun oldugu için fazla kasmayacagim.Afiyet olsun, alisana kadar ara öğünlü sanirim
DoğrudurO kadar etkiliyorsa zorlamayin bence. Herkese gore degil cunku.
Anladim, ben de iki gün aralikli yapip,alistiniz sandimHayir. Benim yolum uzun oldugu için fazla kasmayacagim.
Cok sıkı yapinca cabuk pes ediyorum.
Aralikli bu zaten. 8 saatlik yeme penceresi var. 2 veya 3 öğün yapmak kisiye kalmis.Doğrudur
Anladim, ben de iki gün aralikli yapip,alistiniz sandimara öğün varmış. Benim de uzundu, profilimde yazdigi gibi 19 küsür kg vermeyi basardim, insaallah devam,daha var yine de.
Anladim. Tesekkurler. Üzüldüm ya, cogu kisi geri aliyor maalesef. Benim dogum kilolarimdi verdiklerim. İnsaallah geri almam, ilk deneyimim oluyor. Geri almayalim İnsaallah.Aralikli bu zaten. 8 saatlik yeme penceresi var. 2 veya 3 öğün yapmak kisiye kalmis.
19 kg super. Bne 11 kg verip fazlasini aldim.
Amin insallahAnladim. Tesekkurler. Üzüldüm ya, cogu kisi geri aliyor maalesef. Benim dogum kilolarimdi verdiklerim. İnsaallah geri almam, ilk deneyimim oluyor. Geri almayalim İnsaallah.
İnsaallah ya acayip zor. Tövbe tövbe, 2-3 gündür kalori saymayi birakmistim. Aralikliyla iste aksam saldirdim. Bugün yine devam. Biraz ödem olmus, ancak onu gidermeyle savasirim 2-3 gün daha. Bugün yine arayi acmadan kalori saymaya basladim. Hiç bir diyet programi denemedim, fazlasiyla geri aliniyor bildigim kadariyla . Her sekilde zor, bu bir gerçek.Amin insallah
Ben Isvec diyeti ile vermistim. Onda cok kisitli yiyecek var. E sonrasında tabi cok yemesem bile normal duzene donunce geri aldim.
Galiba kiloyu korumak vermekten daha zor.
Insallah istediğimiz kilolara gelebiliriz hepimiz
En güzeli normalde yediginiz gibi porsiyinlaei kuculterek yemek ve gece abur cubura sarmamak bence.İnsaallah ya acayip zor. Tövbe tövbe, 2-3 gündür kalori saymayi birakmistim. Aralikliyla iste aksam saldirdim. Bugün yine devam. Biraz ödem olmus, ancak onu gidermeyle savasirim 2-3 gün daha. Bugün yine arayi acmadan kalori saymaya basladim. Hiç bir diyet programi denemedim, fazlasiyla geri aliniyor bildigim kadariyla . Her sekilde zor, bu bir gerçek.
Evet kesinlikle.En güzeli normalde yediginiz gibi porsiyinlaei kuculterek yemek ve gece abur cubura sarmamak bence.
Her türlü zorlu bir yolculuk malesef.
Erken tartilmssin çok sevindimGünaydın
Tartıya 2 gun var.
4 gündür cok kasmadan yapiyorum.
Bugun 2.1 kg eksi ciktim tartida
Mutluyum. Insallah devami gelir.