Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

10 ile 7 de 9 saat aç kalmış oluyorsun canım 6 da bitir yada 11 7 yap istersen

Bende onu diyorum işte o 9 saatin arasında aç kalmak gerekiyor daha hızlı kilo verirsin canım ama yinede sen bilirsin ben ara öğün yapmıyorum
O kadar kastigim zaman devami gelmiyor pes ediyorum. Daha esnek daha emin devam edicem bu sefer. Gec olsun güç olmasın

Bende başlamak istiyoruuum ama çalıştığım için nasıl saatler yapmalıyım bilmiyorum birde kaçtan sonra birşey yemememiz gerekiyor bilgi verebilirmisiniz

Merhaba ben dun yazamadim bugün yaziyim

Yaş 39
Kilo 91
Hedef 70

Bugün sporda ilk günüm 1 buçuk saat spor

Aralıklı oruç yapıyorum

1 yumurta, yarım salatalık. 1 çeri domates 2 küçük parça kaşar , 1 parça peynir 1 dılım tam tahıllı ekmek 5-6 zeytin

Türk kahvesi,1 küçük muz, 1 mandalına

2 dilim balık (adı unuttum)
Haşlanmış baby patates
Karnabahar brokolı
Salata

Gayet güzel menü canim. Ekliyorum listeye.
Yapicaz bu isi

09.40 kahvaltı oluyor. İşten 18.30 da çıkıyorum 18.55 te evde oluyorum
Saatleri ayarlayıp bende menümü paylaşırım
Ben kahvaltiyi 12de 2.öğünü 4te akşamı da 8de yiyorum. Aksam 8den oglen 12ye kadar sadece su, sade maden suyu, sekersiz bitki çayı, sekersiz ve sutsuz kahve tuketebiliyoruz.

İyi akşamlar hanımlar bende 37 yaşındayım 3 çocuğum var ben aralıklı oruç yapamam ama normal diyet le katılsam skıntı olmaz dimi

bende aralıklı oruç yapmışım.. ama acıklıga dayanamadim..
bende başlamak istiyorum.

Benim grup arkadaşlarım durdu bu yüzden bende burada devam etmek istiyorum. 16 sinda 94 kilo ile başladım 23 ünde tartildim 90 oldum bende akşam menüsünü paylaşıyorum o zaman boy 160 kilo 90 yaş 27

Bende pazartesi veririm kilo
Selam kizlar. Ben aralikliya bir gunden fazla dayanamiyorum, defalarca istemsiz de olsa denemis oldum. Aksam mutlaka saldiriyorum. Alisacagimi bilsem 1 hafta dayanirim ama iste... Denicem yine. Alisan var mi acaba? Kacinci gun alistiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…