- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Yalniz spor cok iyi. Yediklerin coktan yok olmuşturBende menu verıyım ama hayatımın en komık menusu
Sabah mını muz
3 parça tavuk
1 küçük peynir tekerı ıcınde yapılan makarna küçük porsıyon tavuklu makarna ( berbattı )
Yarım tatlı cheeskek gıbı bıseydı
50 dakika spor salonunda spor ve spor dışı 17.200 adım
Listeye gelecek misiniz? Menünüz güzel afiyet olsun.
Afiyet olsun yemezsinÖğlen 11 de yedim akşam 17:00 de yiyip bugünü kapatacağım inşallah dayanır yemem
Gelecek canım benim gunlukteydiListeye gelecek misiniz? Menünüz güzel afiyet olsun.
24 saat yaptım
19.20
Ispanakli 2 yumurta
Yoğurtlu kırmızı lahana
Gelecem yarın tartılayım atayımListeye gelecek misiniz? Menünüz güzel afiyet olsun.
Bekliyoruz hadi bakalım inşallah bol bol zayıflarızGelecem yarın tartılayım atayım
İnşallah hepimizi istediğimiz fiziğe ulaşalımBekliyoruz hadi bakalım inşallah bol bol zayıflarız
Çok geçmiş olsun bence bir hafta ara vermelisin bir problem olmaz refliyken diyorlar ama kişiden kişiye değişir ve cok kanaman varsa kan şekerin düşer sürekli lütfen dikkatli ol üzüldüm bence reglinin bitmesini bekleİyi akşamlar...
X xDerinMavix bu gün diyet yapamadım. Regl oldum dün ama çok anormal derece fazla kanamam vardı. Zaten kan değerlerim düşüktü böyle oluncada çok kötü oldum bayılıcak gibiydim kafamı düz tutamıyordum sağa sola düşüyordu. Yarından tedaviye başlicam.
Yarından yine diyete başlarım