- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi xDerinMavix
Ben her gun tartiliyorumErken tartilmssin çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her gun tartiliyorumErken tartilmssin çok sevindim
Ac durmussun resmen12.00
1 adet elma
Türk kahvesi filtre kahve su
19.40
Bi kase roka salatası
3 adet lahana sarması
Gün biter
Evet bende de bir problem var biraz artırmak istesem önüne geçemiyorum o yüzden sıkı tutuyorum bu seferAc durmussun resmen
Gayet guzel olmus menuSabah 55 spor salonunda spor
12:20 2dilim çavdar ekmeği,6 zeytin 1 parça peynir,1 parça kaşar,2 haşlama yumurta,1 çay kaşığı hurma ezmesi ,tk şekersiz fıstık ezme,2dılım hındı füme,maydanoz dereotu
1 fincan matcha çayı
( yeni deniyorum )
14:00 sade türk kahvesi
5 çiğ kaju ,3çiğ fındık
19:00 fırında sebzeli köfte 6 yk kaşığı,3 yk pılav,1bardak ayran
Su 1,5
Ben de 1 gunun sonunda salardim ama bu sefer öyle yapmicam.Evet bende de bir problem var biraz artırmak istesem önüne geçemiyorum o yüzden sıkı tutuyorum bu sefer
Hos geldin. Simdi seni de listeye ekleyeceğim.Merhaba her kese.
Benide listeye alın. Aralıklı oruç yapıyorum 18:6 yapıyorum 12de ilk öğün akşam 6da ise son oğün olarak
Benim de cok duzensiz. Gecen sefer 3 ay gecikme ile oldum. Suan yine 2 gun geçti.Spiralim olduğu için reglde baya geçikmeler yaşıyorum 1 aydır regl olmadım fena halde ödem topladım o yüzden kilomda azalma değilde artım olucak galiba. Bu arada her gün 3 litre su içiyorum
Menüleri aksam toplu halde yazarsak takibi daha iyi olur canim. Bide boyunu yazar misin liste için.Öğlen 2 haşlanmış yumurta domates salatalık olarak kassik kahvaltı yaptım ekmeksiz
Tamam akşam yazarım. Boyum 158Menüleri aksam toplu halde yazarsak takibi daha iyi olur canim. Bide boyunu yazar misin liste için.
Tamam listeye aldimTamam akşam yazarım. Boyum 158
TeşekkürlerTamam listeye aldim