- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
pazartesi :)Herkesten cevap alamadim cuma diyen de oldu pazartesi diyen de. Herkes cevap verde sekillenecek ama.
Yaş41, boy1.60 kilo 90.. Hedefim 70Benide alırmısnz listeye
Merhaba, ben de bu programı kullanıyorumArkadaslar birseyler soylemek istiyorm hatam olursa affola. Karbonhidrat ağırlıklı değilde protein ağırlıklı beslenirsek kaslarımızı koruyup yağlarımızdan kaybederiz. Mutlaka sabah aksam protein+sebze olarak devam edersek daha iyi sonuc alırız. Birde ben bi program kullanıyorum “yazıo” isminde. Oraya yediklerimi yazıp gunluk ne kadar protein ,karbonhidrat, yağ aldığımı takip edebiliyorum ve gunluk 60 gr karbonhidratı aşmamaya calısıyorum . Bu sebeple de düşük karb. Beslenmeye calısıyorum. Şu moda var belki duymussunuzdur “lowkrb” dedikleri bu sekilde sorunuz olursa cevaplarım , Fikir olsun sizede
Amaç o aslında az karbonhidrat tüketmek. Ben içkiden alıyorum karbonhidrati maalesefArkadaslar birseyler soylemek istiyorm hatam olursa affola. Karbonhidrat ağırlıklı değilde protein ağırlıklı beslenirsek kaslarımızı koruyup yağlarımızdan kaybederiz. Mutlaka sabah aksam protein+sebze olarak devam edersek daha iyi sonuc alırız. Birde ben bi program kullanıyorum “yazıo” isminde. Oraya yediklerimi yazıp gunluk ne kadar protein ,karbonhidrat, yağ aldığımı takip edebiliyorum ve gunluk 60 gr karbonhidratı aşmamaya calısıyorum . Bu sebeple de düşük karb. Beslenmeye calısıyorum. Şu moda var belki duymussunuzdur “lowkrb” dedikleri bu sekilde sorunuz olursa cevaplarım , Fikir olsun sizede
Ooo iki biraBugünkü menüm
Kahvaltı sütlü müsli, kahve
Öğlen domates çorbası ve iki dilim ekmek
Akşam iki bira
Gene dışarda etkinlikteydim akşam 10 a kadar. Birşey yemediğime şükürOoo iki bira
Aliyorum listeye.Yaş41, boy1.60 kilo 90.. Hedefim 70
Aktif burada olacaksanız evet.Ben de katılabilir miyim size?
Siz bayağı az besleniyorsunuz valla :) yani iyi dayanıyorsunuz bravo :)Günaydın canlar. Ben dün yazdım mı bilemedim. Dün menüm içim fit- 10 adet çiğ badem- 1 bardak ayran- salata
Tabi ki...Aktif burada olacaksanız evet.
Liste için yaş, boy, mevcut ve hedef kilo bilgisini paylaşır mısınız?