Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Arkadaslar birseyler soylemek istiyorm hatam olursa affola. Karbonhidrat ağırlıklı değilde protein ağırlıklı beslenirsek kaslarımızı koruyup yağlarımızdan kaybederiz. Mutlaka sabah aksam protein+sebze olarak devam edersek daha iyi sonuc alırız. Birde ben bi program kullanıyorum “yazıo” isminde. Oraya yediklerimi yazıp gunluk ne kadar protein ,karbonhidrat, yağ aldığımı takip edebiliyorum ve gunluk 60 gr karbonhidratı aşmamaya calısıyorum . Bu sebeple de düşük karb. Beslenmeye calısıyorum. Şu moda var belki duymussunuzdur “lowkrb” dedikleri bu sekilde sorunuz olursa cevaplarım , Fikir olsun sizede

95 dakıka spor

Hindi sosis,3 zeytın,4 yk biber sote( az yagda terleterek yaptım)1 parça peynir,2 çeri domates,2 dılım ekmek

Sade Türk kahvesi 5-6 fındık,4 kaju

1 kase kereviz çorbası,3 yk kıymalı pırasa kavurması,fırın brokoli,karnabahar,patates,3 yk bulgur pilavı,1 buyuk bardak ayran

Kahve

Merhaba, ben de bu programı kullanıyorum ve aynı sizin gibi low carb beslenmeye çalışıyorum, bazı günler oluyor bazı günler olmuyor ama programla insan daha hırslı olabiliyo :)

Merhaba herkese, bugün yediklerim :

Sabah: kabak tatlısı 2 ufak parça 1 yemek kaşığı tahin üstüne 2 ceviz ve sütlü filtre kahve

Ara öğün: sütlü filtre kahve 1 mandalina

Akşam: büyük tabak kapuska yanına ev yoğurdu 1 kase :) bugün baya iti gitti

Kahvaltı saat 12:00 ( ekmeksiz, azıcık simit)

1. Ara 13:30 fotoğraf yok iki tatlı kurabiye+çay

2. Ara 16:15 fındık, kuru incir, nescafe

Akşam yemeği 19:00 (ekmeksiz)

Eklentiler

• 36291512-49D1-4C9A-A95C-0DC4663C7CB1.jpeg
    151,2 KB · Görüntüleme: 36
  • A6963146-C327-4F2A-91DE-6CA3F87E9C67.jpeg
    210,8 KB · Görüntüleme: 35
  • A674D7E1-D5BA-445F-A97E-B6D407372DF0.jpeg
    138,5 KB · Görüntüleme: 34
Amaç o aslında az karbonhidrat tüketmek. Ben içkiden alıyorum karbonhidrati maalesef az yemeğe çalışıyorum dengelemek için.

Günaydın canlar. Ben dün yazdım mı bilemedim. Dün menüm içim fit- 10 adet çiğ badem- 1 bardak ayran- salata

Merhaba kizlar.
Dün çok yogundum bakamadim. Aksam gelince de menu yazmadan uyuyakalmisim.
Sinüzit alevlenmesi yaşıyorum. Ayni zamanda da dişim apse yapti. Fenayim

Tartı günümüz şimdilik  pazartesi olarak kalsın. İlerleyen günlerde tekrar değerlendiririz.

Dünkü menümü yazıp uyumaya gidicem

10.15
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi, 1 dilim çavdar ekmeği

13.00
1 dilim kek

17.45 - 19.30 Arası (Misafirlikte)
1 kase mantı, 4 mercimek köftesi, 1 dilim kek, 1 waffle (Coşmuşuz)

Su 1 lt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…