Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

11.10
1 simit, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 1 çay kaşığı hurma ezmesi

15.00
15 Siirt fıstığı, 1 parça cevizli sucuk, 2 bisküvi

17.45
4 kaşık nohut yemeği, 2 kaşık pilav, 3 tane tavuk kroket, 1 dilim çavdar ekmeği

Su 1 lt şimdilik.
10600 adım.

100 dakika spor

1 haşlanmış yumurta yogurtlu,2 zeytin 1 parça kaşar,1 çatal suzme peynir,2 dılım ekmek

Sade kahve5 fındık,3 -4 çiğ kaju

5 yk bulgur pilavı,3 yk susuz barbunya,1 buyuk bardak ayran (az tuzluydu )

Sade türk kahvesi

Su 1 lt çogaltmaya çalışcam

Merhaba, yediklerim:

Sabah: 2 hurma, 3 kuru erik ve 1 avuç kuru yemiş yanında sütlü filtre kahve,

Öğlen: 1 kase mercimek çorbası ve wasa,

2. Ara öğün öğlen: 4 tane cokkolata bimden ufak olanlardan,

Akşam: domates soslu kepekli makarna ve yoğurt

Biraz abartmış olabilirim, yarın dengeleyeceğim :)

Kahvaltı 10:00
- yarım simit, yanında kahvaltılıklarla yedim peynir, zeytin, reçel, kaymak

ara öğün / akşam hepsi birleşti bugün 😀
Saat 15:00’ da yarım ekmek tantuni ayran, 1 dilim pasta, 4 tane tuzlu kurabiye, çay

Saat 20:00 de azıcık salata acıkıp birşeylere saldırmayayım diye 😀

20:30 bitki çayı
Gün içinde 3 litre su
7000 adım

Selam canlar. Çok yoğundum yazamadım bugün. Sabah şekersiz hindistan cevizi yağlı türk kahvesi ile güne başladım. Sonra içim fit çilekli içtim. 10 adet çiğ badem yedim. Okul çıkışı saat 15:30 da 2 parça tavuk külbastı ve yeşil salata. Ve kapanış💃💃

Kızlar selam bu hafta yoğun çalışıyorum demiştim is yemeği de vardı bugün akşam yedim vallahi.
Kahvaltı bir yumurta bir dilim reçelli ekmek, kahve
Öğlen kaşarlı domatesli sandviç
Akşam şinitzel, patates salatası, bira

Merhaba günde kaç saat aç kalmak gerekiyor yemek seçimlerinde neye dikkat etmek gerekiyor son yemek saati 20:00mı daha geç olamaz mı

Merhaba günde kaç saat aç kalmak gerekiyor yemek seçimlerinde neye dikkat etmek gerekiyor son yemek saati 20:00mı daha geç olamaz mı
Aralıklı oruçta 16 saat aç 8 saat yeme düzeni oluyor. Saatleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Hamur işi tatlı paketli gıdalardan olabildiğince uzak durmak gerek. Birde bol su içmek. Bitki çayı içmek.

Günaydın canlar. Sabah kahvemi içtim her zamanki gibi hindistan cevizi yağlı. Şimdi su ile devam ediyorum. Su içemiyorum ya ne yapacağım bilmiyorum. Neyse bugün sizler için 2 lt ye söz veriyorum. Bu arada benim Cuma günü 1 hafta oluyor. Tartı günümüz ne zaman son kararımız ne oldu💋

X