- Konu Sahibi xDerinMavix
Merhaba gün sonu raporum: sabah 1 yumurta, peynir, 5 zeytin yeşillik, öğlen: 1 çikolatalı gofret filtre kahve ve 3 parça bitter çikolata, akşam: kabak sote yoğurtlu ve salçalı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarçınlı Hindistan cevizli kahve benim istahimi kesiyor.sabah: yarim muzlu protein tozlu yulaf lapasi.
ogle: mercimek corbasi + 1 dilim wasa + 3 yk yogurt
aksam: balik + sushi ve salata
Yokmu aranizda mucize bir urun bilen, icelim istah vs kalmasin yoksa adami yakinda adamla kopegi evden aticam.
Vay süper iradelisin.yediklerim: yulaf lapası, elma, 40 gr ceviz, züber fıstıklı bar, 150 gram köfte, 1 kase yoğurt, 20 gr badem :)
Bence çok iyi besleniyorsunuz, tek öğün sağlıklı keşke ben de yapabilsem siz de kalori olarak ortalama 1000-1200 gibi yapıyorsunuz, benim de kalorilerim genelde öyle oluyoMerhaba hanımlar. Benim yediklerim de şöyle
Sabah büyük bardak limonlu su
13.30 yeşil çay ve 3 hurma
15.00 türk kahvesi
16.00 30 dk lesli+20 dk bacak hareketleri
18.00 1 tane tavuk but, 2 kaşık pilav, mantar sote, 1 kase yoğurt ve salata
Akşam yeşil çay, 3 tane kuru incir, 1 avuç çiğ badem ve 2 tane ceviz
1 tane soda
2 lt su
Sabah okula erken gittiğim için kahvaltı yapamıyorum teneffüslerimizde çok kısa okulda da fırsat bulamıyorum bir şeyle yemek için ve bugün okul çıkışı toplanti vardı geç geldim haliyle yine tek öğün oldu. Bisküvi tarzı bir şeyler de yemek istemiyorum bu yüzden 2 gündür bu şekilde oluyor
Kahvalti icin saat 12 gibi yemeye evden götürseniz. Saglikli ne götürülür bilmiyorum ama.Merhaba hanımlar. Benim yediklerim de şöyle
13.30 yeşil çay ve 3 hurma
15.00 türk kahvesi
16.00 30 dk lesli+20 dk bacak hareketleri
18.00 1 tane tavuk but, 2 kaşık pilav, mantar sote, 1 kase yoğurt ve salata
Akşam yeşil çay, 3 tane kuru incir, 1 avuç çiğ badem ve 2 tane ceviz
1 tane soda
2 lt su
Sabah okula erken gittiğim için kahvaltı yapamıyorum teneffüslerimizde çok kısa okulda da fırsat bulamıyorum bir şeyle yemek için ve bugün okul çıkışı toplanti vardı geç geldim haliyle yine tek öğün oldu. Bisküvi tarzı bir şeyler de yemek istemiyorum bu yüzden 2 gündür bu şekilde oluyor
Olur olur merak etme ilk başta değişik gelyorda alışıyorsun sonra içmeye.Ay insallah
Tek öğün aslında beni pek zorlamadı. Kalori hesabi yapmıyorum aslında ama sağlıklı olsun istiyorum bakalim nasil olacak.Bence çok iyi besleniyorsunuz, tek öğün sağlıklı keşke ben de yapabilsem siz de kalori olarak ortalama 1000-1200 gibi yapıyorsunuz, benim de kalorilerim genelde öyle oluyo
Bizim okulun teneffüsleri 5 dk. Yukari in çık o da bitiyor zaten. Eve en geç normalde 14.00 da geliyordum ama toplanti olunca biraz uzuyor haliyle. Ceviz badem kayisı tarzı bir şeyle götürmeyi planliyorum bundan sonra kahvalti yapamam ama bunları yeşil çay ile yiyebilirim sanırımKahvalti icin saat 12 gibi yemeye evden götürseniz. Saglikli ne götürülür bilmiyorum ama.
tesekkur ederimVay süper iradelisin.
Bence çikolatalı ekmek dışında iyi. Gerci tum yediklerinin miktari da vok olmadigi icin bencw sorun yok. Ben daha cok yiyorum.Merhabalar. Bugün yediklerim. Pek iyi beslenemedim ama
10.30 türk kahvesi yanında 1 kuru incir 2 ceviz e badem
14.00 30 dk leslie+30 dk bacak hareketleri
16.30 çiğ köfte dürüm, 2 dilim çikolatalı ekmek, nar, 1 tane muz
Akşam yeşil çay
2 lt su