Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Herkese hayırlı kandiller diliyorum.
Bugün oruçlü oldugum için iftar ilk öğünümdü.
Büyükçe bir bardak limonlu su
1.5 kase yayla çorbası
Küçük bir parça fırında tavuklu patates
2 kaşık pilav
Biraz salata
Saat 21.00 çay yanında kabak tatlısı (kabak memleketten gelince dayanamadım)
Kurutulmuş erik ve trabzon hurmasi. Sanırım bıraz kaçırdım
Suyu 2 lt tamamlamaya çalışacağim
Muhtemelen yarinda oruç tutarım

12.00
Sucuklu, kaşarlı kare tost (Evde sadece beyaz tost ekmeği vardi o yuzden mecburen beyaz ekmekten), yarım şişe limonlu maden suyu

15.00
2 Brezilya cevizi, 1 minik cezerye, 1 mini bisküvi

20.00
Tavada hamsi (Saymadım ama baya götürdüm), 2 dilim tam tahilli ekmek
Yarım dilim meyveli pasta

Şimdilik 1 Lt su.
12.000 adım.

gunaydinlar benim gece kopegim rehirlendigi icin sabaha kadar veterinerdeydik yazamadim. aksam yemegi tavuk ve soya soslu sebze sote + 2 dilim pirinc patlagi + yarim muz yedim

bir arkadasim beslenme uzmani, bazen sindirim ve tuvalet sorunu yasiyorum her sabah hindistan cevizi yagli kahve icerim ben oda bana karniyarik otu nu onerde sabah aksam ic hem istah kesiyor hemde bagirdak calistiriyor dedi. simdi onu icicem ama topak topak kaldi, ekmege pogacaya ok de boyle nasil icicem cozemedim. Arada ben 2 hafta sabah chiali su icerim ama hep ayni seye vucut alismasin diye degistirmeye calisiyorum.

gunaydinlar benim gece kopegim rehirlendigi icin sabaha kadar veterinerdeydik yazamadim. aksam yemegi tavuk ve soya soslu sebze sote + 2 dilim pirinc patlagi + yarim muz yedim

bir arkadasim beslenme uzmani, bazen sindirim ve tuvalet sorunu yasiyorum her sabah hindistan cevizi yagli kahve icerim ben oda bana karniyarik otu nu onerde sabah aksam ic hem istah kesiyor hemde bagirdak calistiriyor dedi. simdi onu icicem ama topak topak kaldi, ekmege pogacaya ok de boyle nasil icicem cozemedim. Arada ben 2 hafta sabah chiali su icerim ama hep ayni seye vucut alismasin diye degistirmeye calisiyorum.
İlk defa duydum karnıyarık otunu tadı nasıl

Gecmis olsun.
Gün kurusu kayisi veya kayısılı form çayı içebilirsiniz.
Ama form çaylarını dediginiz gibi duzenli tüketmeyin çünkü genelde hepsinin icinde sinameki oluyor.
Bir de kuru eriği suyla yemek cok ise yariyor bende. Her lokmayi çiğneyip suyla yutunca bağırsakları çalıştırıyorm

Sabah 11:00 de
1 haşlanmış yumurta
Kibrit büyüklüğünde peynir
Birer tutam dereotu maydanoz yedim

Ara öğün 15:00
Akşam tatlı canım çekmesin diye yiyorum 🙈
80D8267D-B0A5-4F92-ACAA-9FBA880D49D0.jpeg

X