- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi xDerinMavix
ilk ogunum: ananasli cilekli yulaf ara ogun: yesil cay + 10 cig badem <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapıyordum. Bi uygulama var onun üzerinden. Birde Leslie. Evde misafirim var bıraktım şuanspor yapiyormusunuz? yapiyorsaniz evdemi salondami yapiyorsunuz? gunluk spor yada belli bir adim - yuruyuste ekleyebiliriz
az haklısınız ama pek iştahım yok son zamanlardaTüm gün ise çok az değil mi
Haftada 2 yada 3 gün Leslie yapmaya çalışıyorumspor yapiyormusunuz? yapiyorsaniz evdemi salondami yapiyorsunuz? gunluk spor yada belli bir adim - yuruyuste ekleyebiliriz
Merhaba ben de katılabilir miyim? Tek başıma irademi koruyamiyorum ve acil kilo vermem lazım yaş 35 kilo 62 boy 1.70… 55’ ten bu kiloya çıktım ama 68den 55’ e düşmüştüm teşekkür ederimListe icin yas, boy ve hedef kilo da alabilir miyim?
Merhaba tekrar, yaşım 35, boyum 1.70 kilom 62,5Merhaba ben de katılabilir miyim? Tek başıma irademi koruyamiyorum ve acil kilo vermem lazım yaş 35 kilo 62 boy 1.70… 55’ ten bu kiloya çıktım ama 68den 55’ e düşmüştüm teşekkür ederim
Ben bir öğünde bundan fazla yiyorumtüm yediklerim: 200 gr hindi, 1 elma, 65gr ceviz, 100 gr yoğurt, 15 gr badem :)
İlk defa duydum karnıyarık otunu tadı nasılgunaydinlar benim gece kopegim rehirlendigi icin sabaha kadar veterinerdeydik yazamadim. aksam yemegi tavuk ve soya soslu sebze sote + 2 dilim pirinc patlagi + yarim muz yedim
bir arkadasim beslenme uzmani, bazen sindirim ve tuvalet sorunu yasiyorum her sabah hindistan cevizi yagli kahve icerim ben oda bana karniyarik otu nu onerde sabah aksam ic hem istah kesiyor hemde bagirdak calistiriyor dedi. simdi onu icicem ama topak topak kaldi, ekmege pogacaya ok de boyle nasil icicem cozemedim. Arada ben 2 hafta sabah chiali su icerim ama hep ayni seye vucut alismasin diye degistirmeye calisiyorum.
Gecmis olsun.gunaydinlar benim gece kopegim rehirlendigi icin sabaha kadar veterinerdeydik yazamadim. aksam yemegi tavuk ve soya soslu sebze sote + 2 dilim pirinc patlagi + yarim muz yedim
bir arkadasim beslenme uzmani, bazen sindirim ve tuvalet sorunu yasiyorum her sabah hindistan cevizi yagli kahve icerim ben oda bana karniyarik otu nu onerde sabah aksam ic hem istah kesiyor hemde bagirdak calistiriyor dedi. simdi onu icicem ama topak topak kaldi, ekmege pogacaya ok de boyle nasil icicem cozemedim. Arada ben 2 hafta sabah chiali su icerim ama hep ayni seye vucut alismasin diye degistirmeye calisiyorum.