- 29 Aralık 2020
- 1.043
- 2.243
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Aslında şuan evde olduğum için nefsime hakim olamayıp çok atıştıriyorum diyebilirm. Okullar açılınca daha istikrarlı daha az ve daha erken yiyeiliyorum. Bu nedenle bir an önce okullarin acılmasıni bekliyorum diyebilirmafiyet olsun ne guzel erkenden yiyebiliyorsunuz, ben gecen sene cok guzel kilo verdigimden 6 da yemeyi kesmistim ve bence en buyuk etken o olmustu su an 6 da yesem 9-10 gibi evdekileri yerim herhalde
soor ne yapiyosun80 dakıka spor
1 dılım tam tahıl ekmek,1 tk çıkolata
5-6 çiğ kaju,5-6 fındık,minik parça bitter çikolata,1 bardak yarım yaplı sutlu matcha çayı
Türk kahvesi
1 kabak bir biber dolma (etli),2 yk yogurt
1,5 lt su
O zaman liste için yaş, boy, mevcut kilo ve hedef kilo bilgilerini alabilir miyim?Elimden geldiğince burda olucam çünkü 2 aylık bebeğim var malum öncelik onun
Doğum günün kutlu olsunSelam bugun serbest gündü doğum günüm için...
12.00
Oğlumla hamburger yedik. Yaninda birer ikişer patates, nugget ve soğan halkası. Şekersiz kola.
20.00
1 kepçe tarhana çorbası, 5 6 kaşık kavurma, 3 kaşık pilav, 3 minik kornişon turşu, 1 dilim ekmek
1 dilim meyveli pasta, 1 kurabiye
Su 1 lt
9200 adım.
Merhaba, günaydın.Günaydın benim de grup motivasyonuna ihtiyacım var. Katılabilir miyim? Aralıklı oruca başlayacağım. Yaşım 45 kilom 90 boy 1,73 hedef öncelikle 70.
Yaş 37 boy 170 kilo 104 hedef 65O zaman liste için yaş, boy, mevcut kilo ve hedef kilo bilgilerini alabilir miyim?
Olur sevinirim.Merhaba, günaydın.
Tabi ki duzenli burada olup günlük menü ve haftalık kilo bildirimi yapacaksaniz listeye alirim.
Liste icin yas, boy ve hedef kilo da alabilir miyim?Şimdi tartıldım 90,7 yim.
Evet pazartesi tarti günümüz.gunaydin herkese, guzel bir gun olur umarim, en kotusu haftasonu geldi, diyet bozulan zamanbu hafta bozmiycam p tesi sabah tarti bildiriyoruz dimi?
Yazmıştım aslında ilk mesajımda ama geride kaldi :) Hemen yeniden yazayım:Liste icin yas, boy ve hedef kilo da alabilir miyim?
Kusura bakmayın biraz yogundum. Atladim sanırımYazmıştım aslında ilk mesajımda ama geride kaldi :) Hemen yeniden yazayım:
Yaş 45
1,73 boy
90,7 kilo
hedef 70 kilo
Sorun yokKusura bakmayın biraz yogundum. Atladim sanırımHemen ekliyorum.