Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

50 dakika yürüyüş 35 dakika bacak kol

2 yumurtadan kaşar lor omlet,1 dilim hindi füme,4 zeytin ,1 dilim ekmek

7-8 kaşık brokoli ve köfteli kuskus,3yk yogurtlu pancar,3 kaşık yogurtlu köz biber

Türk kahvesi

Sade soda

Su 1,5 lt

Sabah 12.00 ton balıklı salata birkaç tane sarma
Ara öğün bı avuç leblebi
Maden suyu
Çay, filtre kahve, su çok içtim bugün ne kadar bilmiyorum ama yanımdan ayirmadim sürekli içtim
Akşam 19.00 nohut bı kepçe pirinç pilavı 2kasik
Bu saatten sonra yemeği kestim şu şekersiz çay öyle olacak bakalım

E emdor ne kilo bildirdiniz ne menü veriyorsunuz. Bugun de dönüş yapmazsaniz listeden cikaricam.

E elleya siz de menü vermediniz.

Arkadaslar listeye eklerken özellikle soruyorum her gün menü bildirecekseniz alayim diye. Kabul edip yok oluyorsunuz.
Bu şekilde motivasyonum düşüyor lütfen.

merhabalar, herkese bol eksiler bende saglikli beslenm ve spora basladim. Sizlerle burda seruvenimi paylasmak isterim kabul ederseniz. Sayfama bakarsaniz 72 kilolardan 54 lere dustugum konular var. Ah ne guzel dusmustum, azizli ve kararliydim ama malesef artik oyle degilim. Aldigim kilolari 1 sene bayaaa bayaa yiyip icerek aldim 72 ye ukselmedim 65 lerdeyim 1-2 hafta dikkat ederek 2 kilo verdim. ama olsun. 1,5 aydir crossfite basladim ve bugun nilay kececinin 2 gunluk anans detoxuyla geri donus yapmak istiyorum. Sabah tartim 62.85 cikti.

Herkese merhaba. Ben de kilo vermek isteyen biriyim maalesef ülkemizdeki büyük afete kadar aralıklı oruç ve spor ile birlikte bir düzen oluşturmustum diyebilirim. Tekrar başlamak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla bu grp istikrarı devam ediyor birbirimizi motive açısından güzel oacağına inanıyorum ve buradan sizinle devam etmek istiyorum kabul ederseniz

Merhaba hanimlar. Hos geldiniz.
Gerçekten grup kalabalık olunca daha iyi motivasyon oluyor.
Ama malesef düzenli menü ve kilo bildirimi yapmayi kabul edip listeye gelenler iki gün sonra gruba bakmamaya çalışıyor.
Her gün menü ve her pazartesi kilo bildirimi yapacaksaniz listeye alabilirim. Ama lütfen 2 gün sonra yok olmayın.

ben ananas detoxunda oldugum icin:
Sabah: 2 yumurta ,2 dilim peynir, yesillik
Ogle ve aksam ayni: 2 dilim annas + yogurt, biraz tarcin ve chia
Ara ogun: bir bardak sut + 10 badem
Ben de yarın itibariyle bu ananas detoksu ile baslıyorum inşallah herkese azim istikrar ve bol eksiler diliyorum

Bugünkü menüm

12.15
1 sahanda tereyağlı yumurta, 3 dilim sucuk, 6 zeytin, 1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi, 2 dilim tam tahıllı ekmek, 2 ceviz

15.20
2 Brezilya cevizi, 1 gün kurusu kayısı, 1 karamelli bisküvi

18.45
3 parça biberli soslu tavuk göğsü, 4 kasik pilav, 1.5 dilim yeşil mercimekli pirasali unsuz kek, yarım dilim tam tahıllı ekmek

Su 1.5 lt.
3400 adım.

Kahvaltı 11:00

Ara öğün 15:00

Akşam yemeği 18:00
  • 1 kepçe mercimek çorbası
  • 1 kase salata
  • 4 kaşık bulgur pilavı
  • fırında köfte patates yemeği 4 kaşık
Gün içinde 3 litre su / bitki çayı

Eklentiler

• EA86111E-A669-4A92-952A-B84919197D03.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 34
Bugünkü menüm
Saat 13 te 1 haşlanmış yumurta
Az lahana turşusu
Ayva
2 avuç kabak çekirdeği

Saat: 20:30 da
Az lahana turşusu
2 YK pilav
2 çatal spagetti
1 YK yoğurt
3 avuç kabak çekirdeği
1 muz
1 portakal
4 kare cikolata
2 küçük gofret
1 haşlanmış yumurta
1 adet tavuk kanat

40 dk eliptik bisiklet
Ama dün gece diyeti bozdum ve baya bir şey yedim serbest günüm oldu benim için şimdi 60 kg inersem öyle serbest gün yapacağım inşallah

Sabah 90 dakika spor

2 yumurtadan 2 yk kaşar lorlu omlet,maydanoz dereotu,ceyrek avakdo,2,5 dılım ekmek 1tk çıkolata,kapya

Yeşil cay

5 çiğ kaju,5 fındık

Yaban mersini

3 yk sebzelı kuskus,1 kase mercımeklı bal kabagı çorbası 1, yk kerevız salata,2 yk pancar salata

Türk kahvesi

Su 1,5 lt

Hof simit yidim bugün ama yarım saat kadar yürüdüm dengelemeye çalışıyorum.

Menüm 12.00 simit ayran
16.30 bı muz bı avuç leblebi
19.00 nohut pilav bı kase içinde pilav üstü yedim
Akşam azicik çikolatalı kek yedim

Şu 2litreyi geçti
Çay ve kahve şekersiz
Yeşil çay ve sade maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…