- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
merhabalar, herkese bol eksiler bende saglikli beslenm ve spora basladim. Sizlerle burda seruvenimi paylasmak isterim kabul ederseniz. Sayfama bakarsaniz 72 kilolardan 54 lere dustugum konular var. Ah ne guzel dusmustum, azizli ve kararliydim ama malesef artik oyle degilim. Aldigim kilolari 1 sene bayaaa bayaa yiyip icerek aldim 72 ye ukselmedim 65 lerdeyim 1-2 hafta dikkat ederek 2 kilo verdim. ama olsun. 1,5 aydir crossfite basladim ve bugun nilay kececinin 2 gunluk anans detoxuyla geri donus yapmak istiyorum. Sabah tartim 62.85 cikti.
Herkese merhaba. Ben de kilo vermek isteyen biriyim maalesef ülkemizdeki büyük afete kadar aralıklı oruç ve spor ile birlikte bir düzen oluşturmustum diyebilirim. Tekrar başlamak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla bu grp istikrarı devam ediyor birbirimizi motive açısından güzel oacağına inanıyorum ve buradan sizinle devam etmek istiyorum kabul ederseniz
O zaman liste icin bilgilerinizi alayım;tamadir tabikide
28O zaman liste icin bilgilerinizi alayım;
Yaş,
Boy,
Şuanki kilonuz,
Hedef kilonuz.
Düzenli bildirim yapınca daha iyi oluyor zaten.O zaman liste icin bilgilerinizi alayım;
Yaş,
Boy,
Şuanki kilonuz,
Hedef kilonuz.
Ben de yarın itibariyle bu ananas detoksu ile baslıyorum inşallah herkese azim istikrar ve bol eksiler diliyorumben ananas detoxunda oldugum icin:
Sabah: 2 yumurta ,2 dilim peynir, yesillik
Ogle ve aksam ayni: 2 dilim annas + yogurt, biraz tarcin ve chia
Ara ogun: bir bardak sut + 10 badem
28
1.70
63
55
niyet ettim kilo vermeye :)
Listedesiniz hanımlar.Düzenli bildirim yapınca daha iyi oluyor zaten.
Boy:159
Kilo:66
Hedef:58