Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Sen ne zaman baslamistin canim?bakım bugün açıldı...
3 Şubat'ta basladim ...Beslenmemi şu şekilde yaptım ..en az 20 saat açlık 4 saat yemek şeklinde ..akşam yemeği yemeyen ihtiyarlarmis hadisine binayen yemek yediğim kısmı akşam namazından sonraya denk getiriyorum ...

Tarhana çorbası haşlanmış yumurta veya tavuk ...tuzsuz kırmızı veya beyaz lahana turşusu , salatalık gibi sebzeler yedim ama yanında büyük çikolata 2 tane ve kendi yaptığım yaş pastadan 1 dilim yedim bu şekilde

Onun haricinde hayatımda ilk defa 2 haftayı aşkın süredir adetim gecikti hamile olma ihtimalim yoktur yani korunuyorum ve belirti yok zaten ...bu yüzden çikolata krizim tutuyor arada ...

Ve spor olayinida ev ve çocuklardan fırsat kaldıkça az az yapmaya çalışıyorum en Az 30 dk yaptım ama eliptik pilates karışık. Birde ingili tuzu içtim öneririm 1 yemek kaşığı sıcak suya koyun için tadı iğrenç ama bağırsakları güzel calistiriyor ve zararı yok

3 Şubat'ta basladim ...Beslenmemi şu şekilde yaptım ..en az 20 saat açlık 4 saat yemek şeklinde ..akşam yemeği yemeyen ihtiyarlarmis hadisine binayen yemek yediğim kısmı akşam namazından sonraya denk getiriyorum ...

Tarhana çorbası haşlanmış yumurta veya tavuk ...tuzsuz kırmızı veya beyaz lahana turşusu , salatalık gibi sebzeler yedim ama yanında büyük çikolata 2 tane ve kendi yaptığım yaş pastadan 1 dilim yedim bu şekilde

Onun haricinde hayatımda ilk defa 2 haftayı aşkın süredir adetim gecikti hamile olma ihtimalim yoktur yani korunuyorum ve belirti yok zaten ...bu yüzden çikolata krizim tutuyor arada ...

Ve spor olayinida ev ve çocuklardan fırsat kaldıkça az az yapmaya çalışıyorum en Az 30 dk yaptım ama eliptik pilates karışık. Birde ingili tuzu içtim öneririm 1 yemek kaşığı sıcak suya koyun için tadı iğrenç ama bağırsakları güzel calistiriyor ve zararı yok
Benim de adetim 2 hafta gectim. O yuzden iyi veremiyorum malesef.

kilom 53
dun pek yiyememiştim sadece yumurta ve kuruyemis atistirabildim. bugun yiyeceklerim: 3 yumurta 3 dilim wasa, 25 gr ceviz, 1 kase mercimek corbasi, muz, 25 gr badem💓

İzninizle ama müdahil olmadan edemedim ingiliz tuzu oyle kafaya göre içilmez lütfen araştırmadan içmeyin en az 8 saatlik aclik sonra si mide tamamen ogutuldukten sonra vücut dinlenmeye geçtiğinde içilebilir.lutfen sağlığınıza zarar verebilirsiniz

Menü vereyim.

12.15
1 sahanda salcali yumurta, 7 zeytin, küçük parça tahinli çörek, 1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı, 1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi, 2 dilim tam tahıllı ekmek, 2 ceviz

15.15
2 Brezilya cevizi, 4 çiğ fındık, 1 gün kurusu kayısı, 1 Eti Form bisküvi

19.15
1 kepçe tarhana çorbası, 4 5 kaşık sebzeli kuskus, 2 dilim patatesli kaşarlı ıspanak graten, 1.5 dilim tam tahıllı ekmek

Su 1.5 lt.
3000 adım.

Menü veriyim unutmadan

45 dakika yürüyüş 55 dakıka aletli kol bacak çalıştım

2 yumurta 2 yk kaşar lorundan omlet,4 zeytin,1 parça peynir,1 ınce dılım kaşar,1 dilim hindi füme ,kapya biber ,çeyrek avakado,yarım salatalık.1 çeri,1 dılım bugday ekmek

1 portakal,1 kivi,1 tk chia

1 kase kerevizli kış çorbası

Türk kahvesi

Az yarım yaglı sütle matcha çayı

Su 1,5

Kahvaltı 09:30
  • sucuklu yumurta
  • kibrit büyüklüğünde peynir
  • 1 dilim kızarmış ekmek

Ara öğün 14:00
  • Türk kahvesi
  • 1 parça çikolata
  • bir kaç fındık

Akşam yemeği 18:30
  • 1 tabak barbunya yemeği
  • 1 dilim ekmek
  • 3 küçük parça patatesli börek

3 litre su, 10 bin adım yürüyüş

Merhaba.
Bugün tartı günü. Her gün düzenli menü ve pazaresileri kilo bildirimi yapacaksaniz listeye alabilirim.
Listeye gelmek istiyorsanız yaş, boy, mevcut ve hedef kilo bildiriniz.
Merhaba boyum 1.66 yaşım 30 aralıklı oruç yapıyorum bugün basladim

Bugün yeni başladım ben diyete tam anlamıyla

Öğlen 12 de kahvaltı ettim : patatesli omlet yedim yanına peynir zeytin ve 2 dilim ekmekle

Akşam 18.00 da ise bir tabak mantarlı tavuk sote yedim yanına 2 bardak ayran içtim yarım saat sonrada latte kahve içtim

Sabah biraz kaçırdığım için akşama dengelemeye çalıştım sabahları daha az yemeye çalışmam lazim ama gayret edeceğim inşallah azmin sonu zaferdir💪

İzninizle ama müdahil olmadan edemedim ingiliz tuzu oyle kafaya göre içilmez lütfen araştırmadan içmeyin en az 8 saatlik aclik sonra si mide tamamen ogutuldukten sonra vücut dinlenmeye geçtiğinde içilebilir.lutfen sağlığınıza zarar verebilirsiniz
En az 14 saatlika açlık sonrası içiyorum. Araştırmadan bir şeyi kullanmam zaten.

Bugün yediklerim
21:00 yedim 24 saatlik açlık sonrası yemiş oldum
8 parça et İskender
7 adet patates kızartması
Zeytinyağlı karışık salata
1 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek spor yok eve yeni geldim belki spor yapar8m bilemiyorum

66.3 çıktım çok az vermişim ben en az 2kilo ödem gider diye düşünmüştüm

Menüm.
Sabah 11.45 2icli köfte turşu
Çay şu ve filtre kahve
16.45 elma yeşil çay
19.30 mercimek çorbası
Yedi tane yaprak sarma
Turşu ve yoğurt

Sabah 11:00
  • 1 dilim ekmek
  • 2 parça börek
  • iki küçük parça peynir
  • çay

Ara 15:00
  • 1 dilim kek
  • Türk kahvesi

Akşam 17:00
  • 4 kaşık bulgur pilavı
  • 3 kaşık mantarlı tavuk sote
  • 4 kaşık salata

Yürüyüş spor yok. Bu hafta misafirim olunca ancak bu kadar dikkat edebiliyorum.

Bugün spor yapmadim ve istediğim gibi beslendim

Sabah 10 ve akşam 19 da yedigim şeyler

3 portakal 1 muz 4 kare cikoata , 2 lavaş ekmeği , 2 kase tuzsuz kırmızı lahana turşusu, sucuklu tost , 1 haşlanmış yumurta

X