- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi xDerinMavix
Gecen hafta 110.9
Bugün 110.0
Fark -900
Toplam fark 5.3 Kg
Bugün 110.0
Fark -900
Toplam fark 5.3 Kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni cikarabilirsiniz listeden.
3 Şubat'ta basladim ...Beslenmemi şu şekilde yaptım ..en az 20 saat açlık 4 saat yemek şeklinde ..akşam yemeği yemeyen ihtiyarlarmis hadisine binayen yemek yediğim kısmı akşam namazından sonraya denk getiriyorum ...Sen ne zaman baslamistin canim?bakım bugün açıldı...
Benim de adetim 2 hafta gectim. O yuzden iyi veremiyorum malesef.3 Şubat'ta basladim ...Beslenmemi şu şekilde yaptım ..en az 20 saat açlık 4 saat yemek şeklinde ..akşam yemeği yemeyen ihtiyarlarmis hadisine binayen yemek yediğim kısmı akşam namazından sonraya denk getiriyorum ...
Tarhana çorbası haşlanmış yumurta veya tavuk ...tuzsuz kırmızı veya beyaz lahana turşusu , salatalık gibi sebzeler yedim ama yanında büyük çikolata 2 tane ve kendi yaptığım yaş pastadan 1 dilim yedim bu şekilde
Onun haricinde hayatımda ilk defa 2 haftayı aşkın süredir adetim gecikti hamile olma ihtimalim yoktur yani korunuyorum ve belirti yok zaten ...bu yüzden çikolata krizim tutuyor arada ...
Ve spor olayinida ev ve çocuklardan fırsat kaldıkça az az yapmaya çalışıyorum en Az 30 dk yaptım ama eliptik pilates karışık. Birde ingili tuzu içtim öneririm 1 yemek kaşığı sıcak suya koyun için tadı iğrenç ama bağırsakları güzel calistiriyor ve zararı yok
İzninizle ama müdahil olmadan edemedim ingiliz tuzu oyle kafaya göre içilmez lütfen araştırmadan içmeyin en az 8 saatlik aclik sonra si mide tamamen ogutuldukten sonra vücut dinlenmeye geçtiğinde içilebilir.lutfen sağlığınıza zarar verebilirsiniz3 Şubat'ta basladim ...Beslenmemi şu şekilde yaptım ..en az 20 saat açlık 4 saat yemek şeklinde ..akşam yemeği yemeyen ihtiyarlarmis hadisine binayen yemek yediğim kısmı akşam namazından sonraya denk getiriyorum ...
Tarhana çorbası haşlanmış yumurta veya tavuk ...tuzsuz kırmızı veya beyaz lahana turşusu , salatalık gibi sebzeler yedim ama yanında büyük çikolata 2 tane ve kendi yaptığım yaş pastadan 1 dilim yedim bu şekilde
Onun haricinde hayatımda ilk defa 2 haftayı aşkın süredir adetim gecikti hamile olma ihtimalim yoktur yani korunuyorum ve belirti yok zaten ...bu yüzden çikolata krizim tutuyor arada ...
Ve spor olayinida ev ve çocuklardan fırsat kaldıkça az az yapmaya çalışıyorum en Az 30 dk yaptım ama eliptik pilates karışık. Birde ingili tuzu içtim öneririm 1 yemek kaşığı sıcak suya koyun için tadı iğrenç ama bağırsakları güzel calistiriyor ve zararı yok
Merhaba boyum 1.66 yaşım 30 aralıklı oruç yapıyorum bugün basladimMerhaba.
Bugün tartı günü. Her gün düzenli menü ve pazaresileri kilo bildirimi yapacaksaniz listeye alabilirim.
Listeye gelmek istiyorsanız yaş, boy, mevcut ve hedef kilo bildiriniz.
En az 14 saatlika açlık sonrası içiyorum. Araştırmadan bir şeyi kullanmam zaten.İzninizle ama müdahil olmadan edemedim ingiliz tuzu oyle kafaya göre içilmez lütfen araştırmadan içmeyin en az 8 saatlik aclik sonra si mide tamamen ogutuldukten sonra vücut dinlenmeye geçtiğinde içilebilir.lutfen sağlığınıza zarar verebilirsiniz
Hedef kilo kac?Merhaba boyum 1.66 yaşım 30 aralıklı oruç yapıyorum bugün basladim