- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.621
8 saat içinde yemek mesela 12:00 20:00 gibi geri kalan 16 saat bişey yememekSelamlar, aralıklı oruç nedir? Kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz?
8 saat içinde yemek mesela 12:00 20:00 gibi geri kalan 16 saat bişey yememek
Gerek yok bence aralıklı oruç yapmanıza bol su ve karbonhidratsız beslenin zaten gider o ben emzirirken çok da yesem hep sabit kilodaydım ama bol su ve sağlıklı besleniyordum. İlk etapta yemeği çok yeseniz bile pirinç pilavı, makarna, ekmek, hamur işi onları bırakın yeterEmzirdiğim için benim becerebileceğim bir şey değil( çocuk sabah 5te kalkıyor. Midem kazınıyor sürekli emziren annelere de öneriliyor mu peki?
Merhaba canım sen yapabilirsin bu sadece 16 8 değil aralıklı orucun çok çeşidi var. 20:4 18:6 bu tür arastirmalisin internette yazarsan zaten çıkar önemli olan da ne yedigin değil ne zaman yediğindir. 12 den istersen 8 e kadar yemek yiyebilirsin ama ondan sonra hiçbirşey yiyemezsin istersen saati değiştirebilsin. 10 da yemek yeyip 6 dan sonra birşey yemeyebilirsin senin tercihinSelamlar, aralıklı oruç nedir? Kısa bir bilgilendirme yapabilir misiniz?
1 adet küt böreği ile sınırlı kaldıysan iyiGünaydın dünkü menüm,
dünkü menüm;
08:00 1 adet küt böreği (arkadaşlara uydum :))
13:00 6 kaşık nesfit+ 1 paket süt
5 kaşık bulgur pilavı + 5 kaşık taze fasulye
su içemedim + açıkçası tam konsantre olamadım ama daha dikkatli olucam bugünden sonra
Olur tabi kiBen de yarın başlıycam iyice şiştim öffffsabah 11 aksam 7 yapsam olur herhalde eşim 7gibi geliyor birlikte yemek yemeyi seviyorum ayrı gayrı hoş olmuyor pek
Ah dün Adana'da yine deprem olmus evet. Cok gecmis olsun canim.11.00
Deprem oldu şekerim düştü elim ayağım titredi o yüzden
2 parca çikolata yedim
Türk kahvesi
20.30
Fast-food döner patates kola çünkü eve giremedik korkudan lütfen kusura bakmayın saçma.bir menü oldu ama maalesef