- 23 Nisan 2016
- 182
- 141
- 30
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.601
Merhaba bende devam edeceğim. Başlangıç bilgilerim var zaten. Bu sabaah 65.7 çıktım.
Yaramaz mı ya çok iyi yapıyorsunMerhaba bende devam edeceğim. Başlangıç bilgilerim var zaten. Bu sabaah 65.7 çıktım.
Evelsi günde spor yaptım. Sporla destekleyerek yapacağım. Tartıda voouv sonuç almasam da başlangıçtan beri 3 kilo verdim görünüyor ama spor yaptığım için 1 beden küçüldü kıyafetlerim. Haftada 3 kere yapmak bile aşırı işe yarıyor.
Merhaba arkadaşlar, bu sabah tartıldım ve 85 kiloya çıktığımı gördüm. Anlayacağınız harekete geçmezsem durum vahim. Çocuk istiyorum ve bu yüzden bile zayıflamam gerekiyor. Ben de bu sabah başlıyorum. Destekle daha iyi oluyor bu işler.
Merhaba,
Bende sizlerle tekrar devam etmek isterim
takipteyim
lütfen tekrar başlayalım
Merhaba. Ben de katılabilir miyim size?
Bende katılmak istiyorum mümkün mü ?
Geldim ben. Bugun basliyorum. Devam edecekseniz listeyi guncelliyorum.Güncel bir konu olması lazım konu sahibi olmayınca biz güncelleyemiyoruzki
Ben de pazar günü sınava giricem. Ondan sonra ben de daha iyi konsantre olurum.Günaydın,
dünkü menüm;
saat 13:00 2 dilim süzme peynir, 9 zeytin 2 dilim tam bugday ekmegi tomates salatalık
saat 13:30 tarçınlı türk kahvesi,
saat 15:00 çay + 3 hurma
saat 18:00 3 - 4 dilim börek (malesef burda biraz bozuldu)
ama sanırım tam anlamıyla cumartesi başlıyabilceğim ben
Merhaba.Kahvalti oncesi tartilicam ve listeyi guncellicem hanimlar.
Yeni katilmak isteyenler lütfen kilo, yaş, boy ve hedef kilolarını yazsinlar alayım listeye.
KPSS'ye giriyorum deneme amaçlıNe sınavın var canım X xDerinMavix