- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.641
Dun sicaktan buharlasacak gibiydim. Menu cok sacma oldu. Canim ne yemek yapmak ne de yemek istedi.
Düzene girmem lazım artık.
Düzene girmem lazım artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
51 günlük adet gecikmesi ile balon gibi halimle nasil vericem bilemiyorumBen kilo vermeye başladım yetişin bana
Adet söktürücü iç canım ben içiyorum zorda kalınca51 günlük adet gecikmesi ile balon gibi halimle nasil vericem bilemiyorum
Ben kafama gore ilac da alamiyorum canim panik atagim depresiyor randevu taaa onumuzdeki aya bulabildim. O zamana kadar hala gelmezse gidicem.Adet söktürücü iç canım ben içiyorum zorda kalınca
Çok teşekkür ediyorum.Ah dün Adana'da yine deprem olmus evet. Cok gecmis olsun canim.
Kaç kilodan düştünğz bu kiloya ve ne kadar sürede merak ettimHedefe adım adım
Çok kilolu değilim 56 ya çıkıp tekrar 51-52 ye düşüyorum. Boyum 1.59Kaç kilodan düştünğz bu kiloya ve ne kadar sürede merak ettim
Benim de 159 boyumÇok kilolu değilim 56 ya çıkıp tekrar 51-52 ye düşüyorum. Boyum 1.59
Hemen hemen aynı sayılırız beraber yarışalım bende 52 yi geçmemek istiyorum hatta 51 rahat yemek içinBenim de 159 boyum
61i gördüm bu yaz başı hayatımda 58den yukarı cıkmamıştım çok rahatsızım durumdan.
Normalde mutlu olduğum kilo 53-52 falan
Geçen sene düğün zamanımda 52ydim kısa bir süreliğine balayından sonra geri cıktım 55lere ve sonra dur durak bilmedim masallahım var suan
neyse 61i gördüğüm gibi 2hafta dikkat ettim yürüyüş yaptım 2 kilo verdim simdi tekrar moda girmem lazım insallah düşerim yine mutlu kilolarıma