- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.543
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.561
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahKızlar merhabalar uzun suredir yoktum bu süreçte hamile olduğumu öğrendim ve aralıklı oruç diyetine ara verdim. Çok hızlı kilo aldığımı farkedince diyet yapmaya karar verdim bebeğim için aralıklı oruç değil ama biraz daha dikkat edeceğim amacım sağlıklı kilo alabilmek
İyii, sen nasılsınNasılsınız arkadaşlar
İyi bende 1 aya yakındır yoktum. Pazartesi tekrar başlayacağım burda kimler var kontrol ediyorumİyii, sen nasılsın
Yarın başlayalım bugün evime geçiyorum artıkgünaydın 62.3 leri gördüm ama konu gene yok oldukilolar güncellenmeyince insanın hevesi kaçıyor
Güncel bir konu olması lazım konu sahibi olmayınca biz güncelleyemiyoruzkiYarın başlayalım bugün evime geçiyorum artıksabah tartılırım
Doğru. Birimiz konu açalımGüncel bir konu olması lazım konu sahibi olmayınca biz güncelleyemiyoruzki
Ben vok katiya uyamam ama surekli katilmaya yediklerimi yazmaya calisirimBen liste yapmak isterim ama katı olur benim kurallarım
Yok yazmadınız etmediniz diye darlar yedikleriniz hakkında yorum yaparımBen vok katiya uyamam ama surekli katilmaya yediklerimi yazmaya calisirim
Dun yazmistim yollamadan cikmisim. Ben cok katiya uyamam ama gunluk liste paylasimi yaparimBen liste yapmak isterim ama katı olur benim kurallarım
Dunku gitmis simdi gordumYok yazmadınız etmediniz diye darlar yedikleriniz hakkında yorum yaparım
Ben yazmasam da dikkat ediyorum yaTek sismam benmi kalmisim niye aktif grup yok acaba
Bende ediyorum bugun ikinci gunumBen yazmasam da dikkat ediyorum ya
Sağlıklı ve az yemek yiyince verilmeyecek kilo yokYillar icinde cok alip verdim 5 senedir ayni kaldim simdi degisme vakti Allah in izniyle