- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.401
Evet öyle çok zor oluyorAkşam yemeği olarak, 4 5 sarma, 2 dilim sucuk, 1 parçada bitter çikolata yedim. 8 olmadan kapattım günü. Reglim çok yakın aşırı tatlı istiyo canım. Yememek için savaş veriyorum
Kahvaltı 12:00
Öncesinde 1 litre su+ tarçınlı Türk kahvesi içildi
Ara öğün 14:30 biraz fazla oldu sanki
- 3 kayısı
- 3 çilek
- yarım elma
- şekersiz nescafe
16:15 2. Ara oldu
Kurabiye yaptım tadına bakmalıydım.
Yanında da kayısı çayı
Eşim yoğurtla hurma almış yarın bir deneyeyim haftada 1-2 kilo arası versem yetiyor zaten pazartesiye kadar sabitlerim haftaya gene şok yaparım aradaPatatesi denemedim. Keşke ideal kilolara insekte sadece aralıklı oruç şeklinde yiyip yaşasak ya.
Yemeğin suyunda daha çok kalori varmış haberin olsunSabah 2 yumurta az peynir domates öğlen 1 gongla 2 kase domates çorbası akşamda 1 gong 2 kase kuru fasülye çorba gibi yedim suyu çoktu.. akşamı 4 te yedim kilom 65 küsürlerde sabitlemedeyim gün içi bir şişkinliğim olmadı yediklerimle
Mecbur tutcam boğazımı, bu güne kadar yedim de noldu die kendimi kandırmaya çalışıyorumEvet öyle çok zor oluyor
Bende hep sen onun tadını zaten biliyorsun diyorumMecbur tutcam boğazımı, bu güne kadar yedim de noldu die kendimi kandırmaya çalışıyorum8 kilocuk kaldı çok değil
Detaylı youtube da var. Çok zorlanmıyım dersen ilk bi gün yap. Tartıda farkı görürsün diye umuyorum. Kime yaptırsam verdi. Sonuçlarını bekliyorum seninde :)Eşim yoğurtla hurma almış yarın bir deneyeyim haftada 1-2 kilo arası versem yetiyor zaten pazartesiye kadar sabitlerim haftaya gene şok yaparım arada
Çok mantıklıBende hep sen onun tadını zaten biliyorsun diyorum
Aynen grup sayesinde 4 kilo verdimÇok mantıklıaslında 59 değilde 62 bile olsam gayet iyi oluyorum. Ama en son 62 yi 4 sene önce görmüştüm. Bu grup çok iyi oldu gerçekten motivasyon oluyo. Bu sefer yapcam inanıyorum
Düzgün yapabilirsem inşallahDetaylı youtube da var. Çok zorlanmıyım dersen ilk bi gün yap. Tartıda farkı görürsün diye umuyorum. Kime yaptırsam verdi. Sonuçlarını bekliyorum seninde :)
11:30 kahvaltı ekmeksiz
- domates
- salatalık
- biber
- maydanoz
- peynir
- soğanlı yumurta
- çay
14:30 ara öğün
- yarım elma
- 3 kayısı
- kayısılı bitki çayı