- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.361
Kilo durur hergün gitmeyebilir. Bi bakmışsın yarın 500 gram gitmiş65.4 üm dünle aynı niye böyle oldu ki
Dunku menum
Sabah 09:00
3 yk patatesli yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 hurma
Cay
Domates
Salatalık
Aksam 15:00 (apartmanda toplantimiz vardi)
3 y.k kısır
2 yk makarna salatasi
Yarim kete
Yarim borek
1 poğaça
1 biber dolmasi
1 tanecik burma baklava
2 yk sütlü irmik tatlisi
2,5 lt su
Çok bozuğum şuanKilo durur hergün gitmeyebilir. Bi bakmışsın yarın 500 gram gitmiş
Günü böyle kapatamadımSaat 13.30 da
Az mercimek çorbası
Az bulgur pilavı
Az tavuk sote
1 dilim tam buğday ekmeği
Günü böyle kapatacağım sanırım. Hiç aç değilim. Tek öğün olayı çok sağlıksız geliyo ama yarın acısını çıkarırım, genelde bi gün sonra çok kaçamak yapıyorum
Annem taze fasulye yapmış ama onu yarın öğle yemeği olarak işe getiririm diye düşünüyorum.
2 fincan da yeşilçay içtim. 1.5 litre su, evde 2 ye tamamlarım.
Burası günlük gibi oldu, kiloyu takip edip ilgilenen, herkese çok teşekkür ederim.
Hurma yoğurt detoksu denedin mi 2 günde o kaçırdığın her şeyi toparlar. Ben ara ara yapıyorumSabah 2 yumurta peynir domates kahvaltımı yaptım kilo vermeyince koptum öğlen çiğ köfte dürüm yedim eşimi bekliyorum gelsin akşamda tost yemek istiyorum ciddi anlamda açım 1-2 gün salıp tekrar bir şok diyet yaparım muhtemelen
Şuan anlayabiliyorum psikolojinizi 3. Günü beklemeden karar vermeseydiniz keşke. Belki vücudunuz ödem de tutmuş olabilir bir günlük tartıda ki rakama takılmayın ben tartıda o kadar çok değişiyorum ki bir gün önce yedikleriniz ödem tutabiliyor o yüzden keşke devam etseydinizSabah 2 yumurta peynir domates kahvaltımı yaptım kilo vermeyince koptum öğlen çiğ köfte dürüm yedim eşimi bekliyorum gelsin akşamda tost yemek istiyorum ciddi anlamda açım 1-2 gün salıp tekrar bir şok diyet yaparım muhtemelen
Ben onu çok merak ediyorum siz yaptınız mı nasıl oluyor sadece hurma ve yogurt mu yiyoruzHurma yoğurt detoksu denedin mi 2 günde o kaçırdığın her şeyi toparlar. Ben ara ara yapıyorum
GüzelÖğle
3 kaşık nohut
3 Kaşık pilav
Cacık
Akşam
4 kaşık bulgur
4 kaşık patates yemegi
Cacık
1.5 litre su
10.000 adım
İlk defa bu kadar geç kahvaltı yapıyorum 13:45
16:25 ara öğün
-Küçük tarçınlı elma
-4 çilek
-şekersiz nescafe
Akşam yemeği 18:00
- iki küçük kabak
- biber, iki kaşık salata
- bir lokma çikolatalı ekmek attım ağzıma
3,5 litre su
5000 adım
2 Türk kahvesi
1 nescafe
Yok duydum ama denemedim hiçHurma yoğurt detoksu denedin mi 2 günde o kaçırdığın her şeyi toparlar. Ben ara ara yapıyorum
Ciddi anlamda açlık krizi geçiriyorum maalesef bukadar çabalayıp 1 gram verememek çok zoruma gidiyor kendime gelince tekrar yaparım arada nöbet geçiriyorum böyleŞuan anlayabiliyorum psikolojinizi 3. Günü beklemeden karar vermeseydiniz keşke. Belki vücudunuz ödem de tutmuş olabilir bir günlük tartıda ki rakama takılmayın ben tartıda o kadar çok değişiyorum ki bir gün önce yedikleriniz ödem tutabiliyor o yüzden keşke devam etseydinizama olsun tekrar denersiniz
Evet. Sanırım saraçoğlunundu. Dönem dönem yaparım. İlk gün sabah kalkınca bile göbeğin bi tık inmiş oluyor. Tartıda da farkediyor.Ben onu çok merak ediyorum siz yaptınız mı nasıl oluyor sadece hurma ve yogurt mu yiyoruz