- 23 Nisan 2016
- 182
- 141
- 30
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.421
Menü baya iyi az kaloriliÖğle 12.30 da
Az mercimek çorbası
Az bulgur pilavı
Az tavuk sote
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam 19.30 da
6 tane sarma,
2 kaşık yoğurt
6 tane erik
Günü kapattım. Su ve yeşil çay falan içerim.
Evet, alışmaya başladım. Sürekli aç hissetmiyorumMenü baya iyi az kalorili
Sonuç sıfırDetaylı youtube da var. Çok zorlanmıyım dersen ilk bi gün yap. Tartıda farkı görürsün diye umuyorum. Kime yaptırsam verdi. Sonuçlarını bekliyorum seninde :)
Su ve bitki çayı içiyor musunSonuç sıfır1 gram bile vermemişim maalesef demekki bana yaramıyor aç kalsam bile vermem gerekirken yoğurt yediğimde veremiyorum
Su kahve çay içiyorum.. bazı şeyler bana yaramıyor yoğurt aşırı gaz yaptı ama haşlanmış patates te veriyorum mesela kabaktada ilk gün verdim 65.6 dayım halaSu ve bitki çayı içiyor musun
Kan grubuna göre beslenmeye bak bakalım bakmadıysanSu kahve çay içiyorum.. bazı şeyler bana yaramıyor yoğurt aşırı gaz yaptı ama haşlanmış patates te veriyorum mesela kabaktada ilk gün verdim 65.6 dayım hala2 gün korumaya geçip serbest bırakacağım kendimi pazartesi tekrar bir şok yaparım 1-2 gün böyle böyle gidecek. Dün çocukları okuldan almaya giderken pantolonumu denedim baya oldu çok sevindim az az da gitse mutluyum galiba
Sonuç sıfır1 gram bile vermemişim maalesef demekki bana yaramıyor aç kalsam bile vermem gerekirken yoğurt yediğimde veremiyorum
Bunu sana yazmıştım ama alıntıyı eklememişim.Şaşırdım yabunu deneyen herkes vermişti.
Herşey herkese yaramıyor demekkiBunu sana yazmıştım ama alıntıyı eklememişim.