- 23 Nisan 2016
- 182
- 141
- 30
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.381
Yukarda anlattım nasıl yapıldığını, tartıda eksik göremediğinde yapmalısın. Kesin gidiyor. Ben kilom takılınca falan yapıyorum.Yok duydum ama denemedim hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yukarda anlattım nasıl yapıldığını, tartıda eksik göremediğinde yapmalısın. Kesin gidiyor. Ben kilom takılınca falan yapıyorum.Yok duydum ama denemedim hiç
En fazla 2 gün yapabileceğimi düşünüyorum teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için muhakkak deneyeceğim. 3 öğün yenen detokslar midemi bulandırıyor ama siz 5 gün yapmışsınız azminiz çok iyi ben 5 gün yapamamEvet. Sanırım saraçoğlunundu. Dönem dönem yaparım. İlk gün sabah kalkınca bile göbeğin bi tık inmiş oluyor. Tartıda da farkediyor.
3 4 kaşık ev yoğurdu ve 7 tane hurma. Hurmaları geceden çizerek suya koyuyoruz. Şekerini suya bırakıyor.
Her öğün 1 kase yoğurt ve 7 hurma. 3 öğün yapılıyor. Yani gün içinde 21 hurma ve 3 kase yoğurt yiyoruz. 5 gün yaptığımda olmuştu ama verilen kilolar aşırı kalıcı değil detoks olduğu için. O yüzden kilon takılınca 1 ya da 2 gün yapsan yeter.
Kayısı çayı mi demliyorum hemenGüzel üstüne bitki çayı ve 1 litre su ile daha da güzel olur
Bende 1 kere 5 gün yapmıştım, bi daha o kadar uzun yapamadım. Bende artık aynı şeyi yeme olayına dayanamıyorum o yüzden 1 ya da 2 gün iyidir :)En fazla 2 gün yapabileceğimi düşünüyorum teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için muhakkak deneyeceğim. 3 öğün yenen detokslar midemi bulandırıyor ama siz 5 gün yapmışsınız azminiz çok iyi ben 5 gün yapamam
Denemek lazım ama hurma burada baya pahalı bulursam deniyimYukarda anlattım nasıl yapıldığını, tartıda eksik göremediğinde yapmalısın. Kesin gidiyor. Ben kilom takılınca falan yapıyorum.
Ben genelde bimdeki hurmadan alıyorum yaparsam. Evde olan şeylerle yumurta seviyosan yumurtalı olan bi detoks var. O da 1 gün içinde sabah tartıda eksi gösteriyor.Denemek lazım ama hurma burada baya pahalı bulursam deniyim
Süper gerçekten. Detoks sonrası da diyete devam ettiğin için verdiklerini de almazsın diye düşünüyorum. Ayrıca 5 le başlayan kiloda olmanı kıskanmadım değilDün 52.5 dim bugün 52.0
Kabak detoksu 1. Gün iyi gitti
Çalış senin de olur diyormuşum benim son 3 yılım böyle geçiyor ya yorucu amaSüper gerçekten. Detoks sonrası da diyete devam ettiğin için verdiklerini de almazsın diye düşünüyorum. Ayrıca 5 le başlayan kiloda olmanı kıskanmadım değil
Bende haftanın ilk 1-2 günü şok yapıyorum diğer günler korumaya çalışıyorum öyle öyle verdim kiloyu bende akşama kadar haşlanmış patates yiyorum oda baya iyi geliyor hiç acıkmıyorumBen genelde bimdeki hurmadan alıyorum yaparsam. Evde olan şeylerle yumurta seviyosan yumurtalı olan bi detoks var. O da 1 gün içinde sabah tartıda eksi gösteriyor.
Sabah 2 yumurta haşlanmış, salatalık domates marul
Öğle ve akşam da aynısı. Her öğün yanında azckk meyvede yiyebilirsin. Sadece 1 gün dene, sabah en kötü 700 gr eksik çıkıyo.
Ben 3 günden fazla yapamadım hiç, artık tek gün yapıyorum çok kaçırırsam. Her gün yumurta yeme fikri korkunç
Ayy valla çalışayım benimde olur 3 yıl çok iyi. Ben 20 gün sonra bıraktığım için geri alıyorum, kısır döngü benim için. Ama burası çok iyi oldu. Ödev gibi yazıyoruz falan :)Çalış senin de olur diyormuşum benim son 3 yılım böyle geçiyor ya yorucu ama
Patatesi denemedim. Keşke ideal kilolara insekte sadece aralıklı oruç şeklinde yiyip yaşasak ya.Bende haftanın ilk 1-2 günü şok yapıyorum diğer günler korumaya çalışıyorum öyle öyle verdim kiloyu bende akşama kadar haşlanmış patates yiyorum oda baya iyi geliyor hiç acıkmıyorum