Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

En fazla 2 gün yapabileceğimi düşünüyorum teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için muhakkak deneyeceğim. 3 öğün yenen detokslar midemi bulandırıyor ama siz 5 gün yapmışsınız azminiz çok iyi ben 5 gün yapamam

Bende 1 kere 5 gün yapmıştım, bi daha o kadar uzun yapamadım. Bende artık aynı şeyi yeme olayına dayanamıyorum o yüzden 1 ya da 2 gün iyidir :)

Günlük menümü yazayım ben de.

Sabah 10.00
1 fincan tarçınlı kakaolu Türk kahvesi
1 lt detoks suyu

Kahvaltı 14.00
2 yumurtadan omlet
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
1 bardak kefir
Roka

Ara 17.00
1 Bardak laktozsuz sütle yapılmış soğuk kahve
2 gün kurusu
10 badem

Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

Gunaydin dunku menum
Kabak detoksu yapacaktim ama yapamadim malesef
Sabah 09:00
çeyrek ekmekten peynirli tost
5 zeytin
Domates Salatalik
Cay

Ara öğün 12:00
2 kuru kayisi
Sade türk kahvesi

Aksam 18:00
1 dilim tuzlu kek
Domates Salatalik
Cay

2,5 lt su

Denemek lazım ama hurma burada baya pahalı bulursam deniyim
Ben genelde bimdeki hurmadan alıyorum yaparsam. Evde olan şeylerle yumurta seviyosan yumurtalı olan bi detoks var. O da 1 gün içinde sabah tartıda eksi gösteriyor.

Sabah 2 yumurta haşlanmış, salatalık domates marul
Öğle ve akşam da aynısı. Her öğün yanında azckk meyvede yiyebilirsin. Sadece 1 gün dene, sabah en kötü 700 gr eksik çıkıyo.

Ben 3 günden fazla yapamadım hiç, artık tek gün yapıyorum çok kaçırırsam. Her gün yumurta yeme fikri korkunç

Saat 2 de
1 dilim tambuğday ekmeği, 2 kaşık taze fasulye, 1 kaşık yoğurt
Ortalama 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
2 tane minik salatalık yedim. Günü kapatmayacağım, akşamda hafif bişeyler yerim. Tek öğün beslenmek menepoza girmeyen kadınlarda regl kesintisi falan yapıyomuş. Zayıf olcam die bide onla boğuşamam

Ara öğün 14:30 biraz fazla oldu sanki

• 3 kayısı
  • 3 çilek
  • yarım elma
  • şekersiz nescafe

Eklentiler

• F0AC9340-6C64-4CBE-8057-008B6FF246A8.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 39
Bende haftanın ilk 1-2 günü şok yapıyorum diğer günler korumaya çalışıyorum öyle öyle verdim kiloyu bende akşama kadar haşlanmış patates yiyorum oda baya iyi geliyor hiç acıkmıyorum

Bende haftanın ilk 1-2 günü şok yapıyorum diğer günler korumaya çalışıyorum öyle öyle verdim kiloyu bende akşama kadar haşlanmış patates yiyorum oda baya iyi geliyor hiç acıkmıyorum
Patatesi denemedim. Keşke ideal kilolara insekte sadece aralıklı oruç şeklinde yiyip yaşasak ya.

16:15 2. Ara oldu
Kurabiye yaptım tadına bakmalıydım.
Yanında da kayısı çayı

Eklentiler

• 93BE5115-4E40-4F7E-A7D0-9AD6A890AA3E.jpeg
    74,3 KB · Görüntüleme: 29
Akşam yemeği olarak, 4 5 sarma, 2 dilim sucuk, 1 parçada bitter çikolata yedim. 8 olmadan kapattım günü. Reglim çok yakın aşırı tatlı istiyo canım. Yememek için savaş veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…