- 25 Ocak 2023
- 137
- 255
- 25
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.341
Bence süper gidiyorsunuz 2. Ve 3. Günler daha çok gidiyor66.4 ten 65.6 ilk gün için fena değil 800 gram beklentim 1 kilo üstüydü ama bunada şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence süper gidiyorsunuz 2. Ve 3. Günler daha çok gidiyor66.4 ten 65.6 ilk gün için fena değil 800 gram beklentim 1 kilo üstüydü ama bunada şükür
Sonucu paylaşırsiniz artıkPazartesiye kadar böyle tartılma kararı aldım
Belki daha iyi motive eder. Haftaya Salı şehir dışına çıkacağız 3 gün yokum. 3 gün yerim gitmeden önce 51 i göreyim
İnşallah acımdan bayıldım resmenBence süper gidiyorsunuz 2. Ve 3. Günler daha çok gidiyor
Sonu güzel olacak onu düşün yarın bende kabak yiyeceğimİnşallah acımdan bayıldım resmen
Kabak detoksunu nasil yapacagizSonu güzel olacak onu düşün yarın bende kabak yiyeceğim
Ben öğlen 12 de normal kahvaltı yapıyorum her zaman yaptığım gibi yumurta yeşillik ekmeksizKabak detoksunu nasil yapacagiz
Tek ogunde kabak yiyoruz o zamanBen öğlen 12 de normal kahvaltı yapıyorum her zaman yaptığım gibi yumurta yeşillik ekmeksiz
Akşam 18:00 gibi de 1 yada 1,5 kabağı soteleyip yoğurtluyorum üzerine ceviz koyuyorum.
Aynen tek öğün. Kahvaltıyı 8-9 gibi yapanlar için öğlen yemeği de kabak. Ben ara öğün olarak da elma yiyorum geneldeTek ogunde kabak yiyoruz o zaman
Meyve beni cok aciktiriyorAynen tek öğün. Kahvaltıyı 8-9 gibi yapanlar için öğlen yemeği de kabak. Ben ara öğün olarak da elma yiyorum genelde
Şimdiden güzel aslında az önce 65.4 tüm sabahtan akşama kadarsa kilo vermişimSonu güzel olacak onu düşün yarın bende kabak yiyeceğim