- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.081
Suan hava limanindayim. Dönüyoruz. Yarından itibaren aktifimX xDerinMavix nerelerdesin. Sen olmayınca ben saldım kilo almaya başlıyorum takip şart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan hava limanindayim. Dönüyoruz. Yarından itibaren aktifimX xDerinMavix nerelerdesin. Sen olmayınca ben saldım kilo almaya başlıyorum takip şart
Son tostumu yiyeyim bu saatteSuan hava limanindayim. Dönüyoruz. Yarından itibaren aktifim
Hangi grupla başladınız burası çok söndü kilo veremiyorum bende dahil olabilir miyimBen kimse yok baktım başka bi grupla devam ediyorum. Kimse olmayınca motive olamadım.
Mesajlarıma girip gorebilirsinizHangi grupla başladınız burası çok söndü kilo veremiyorum bende dahil olabilir miyim
Kaç kilosunuz şimdi2 yumurtadan az kavurmalı omlet,2 dılım tam tahıllı ekmek
5 çilek ,1 mini muz,3 kurabıye tuzlı
3 mercimek köfte,1 tavuklu gül böregi
Hangi grupla başladınız burası çok söndü kilo veremiyorum bende dahil olabilir miyim
Burada devam etmeyecekseniz listeden cikarayim.Mesajlarıma girip gorebilirsiniz
Hayir buradanda devam edeceğimBurada devam etmeyecekseniz listeden cikarayim.
Biz memleketten döndük gruba devam ediyorum bugün.
Devam etmeyeceğim. Teşekkür ederim simdiya kadarki zaman icin.Burada devam etmeyecekseniz listeden cikarayim.
Biz memleketten döndük gruba devam ediyorum bugün.
Siz pazartesi bildirin ben cumartesi bildireceğimHanımlar pazartesi kilo bildirelim. Günlük de menüler gelsin.
Dün malum yol dönüşüydü evde bir sey yoktu pek diyet gibi olmadi.
Bugün duiyete devam ediyorum. Menü bildiricem.
Ama bildirim gunumuz pazartesi. Cumartesi tartilin pazartesi bildirin.Siz pazartesi bildirin ben cumartesi bildireceğim
Siz zaten listede yokmussumuz.Devam etmeyeceğim. Teşekkür ederim simdiya kadarki zaman icin.