- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.041
Evet baya dikkat ettim ama bugün gene 68.2 gördüm bu 67-68 arası beni baya zorlayacak gibiçok güzel 67 yi görmene sevindim. demekki bayramdada dikkat ettin. tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baya dikkat ettim ama bugün gene 68.2 gördüm bu 67-68 arası beni baya zorlayacak gibiçok güzel 67 yi görmene sevindim. demekki bayramdada dikkat ettin. tebrik ederim
belki değişik bi yöntem yada detoks falan denersen bi kıpırdar sonra tekrar düşüşe geçebilir. duraklamışsındır belkiEvet baya dikkat ettim ama bugün gene 68.2 gördüm bu 67-68 arası beni baya zorlayacak gibi
Çok iyi olur benim de detoksa ihtiyacım varbelki değişik bi yöntem yada detoks falan denersen bi kıpırdar sonra tekrar düşüşe geçebilir. duraklamışsındır belki
Hurma detoksunun içeriği hakkında bilgi verir misiniz ben de denemek isterimkızlar ben yarından itibaren 3 gün hurma detoksu yapmaya karar verdim. sabah tartılır yine bildirim yaparım bakalım başarabilecekmiyim. tekrar 5 li rakamları görmek istiyorum. hatta bununla ilgili konu açabilirim
selamHurma detoksunun içeriği hakkında bilgi verir misiniz ben de denemek isterim
67.7 yi gördüm adet olacakmışım ondan veremedim herhalde o ara.. kilo azaldıkça daha az az iniyor bünyede alıştı ekmeksizliğe çok kıpraşmıyor. Konuda yalnız kaldım hevesimde kaçtı birazbelki değişik bi yöntem yada detoks falan denersen bi kıpırdar sonra tekrar düşüşe geçebilir. duraklamışsındır belki
aynen benimde öyle malesef burası pek hareketli değil bende ilk başladığımda çok hevesliydim ama burası durgun olduğu için motivasyonum düştü. bende tekrar canlanmak ve hedef ulaşmak için konu açtım ve detoks ile başladım tekrar67.7 yi gördüm adet olacakmışım ondan veremedim herhalde o ara.. kilo azaldıkça daha az az iniyor bünyede alıştı ekmeksizliğe çok kıpraşmıyor. Konuda yalnız kaldım hevesimde kaçtı biraz
Aynı saldım biraz bende heves olmayıncaaynen benimde öyle malesef burası pek hareketli değil bende ilk başladığımda çok hevesliydim ama burası durgun olduğu için motivasyonum düştü. bende tekrar canlanmak ve hedef ulaşmak için konu açtım ve detoks ile başladım tekrar