Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Dün kanama çok oldu adet değilmiş o anladık ama 8 gün evel oldu biz hiçtahmin etmedik bu ay hamilelik belirtilerim vardı benim ama farketmedim üçe gündür giden kan dün akşam parçaların gelmesi ile normalendöndü tutunamayan cenin gitti rabbim nasip etmedi çok ağrım oldu bugün iyiyim kanamam da durdu şuan az normale döndü rabbim nasip etmeyince vardır bildiği bugün dinlenicem salı çarşamba doktorlardayım

sekiz gün evvel çok fazla sulu giden bir kanamam başladı o kanamanın 3. Günü yani dün parçalar geld ve kasıklarımda belimde çok ağrı oldu ben biraz zayıfım doktor kilo aldırmaya çalışıyo tutunamamış olabilirmi böle birşey yaşayan arkadaşlar varmı. :-(

günaydın hatunlarrrrrrr

yımırtttlamaaaaaa yaklışooooo bende bir heyecan

Rabbim nasip etsin inşallahhhhh

Kızlaaaaar Günaydın,,,, çoook güzel bir haftasonunun ardından geldi yine pazartesi :)

Nasılsınız kızlaaaar? Güzel haberleri alayım??? var mı haftasonu gelişmeler....

Ya bişey sorcam kızlar doktor progesteron bakalım dmeişti bu çarşambadan için ama ben salı akşam şehir dışına çıkıyorum yarın baktırcam ve diyorum ki baktırmışken bir beta hcg baktırıyım :) nolur noolmaz....
ama yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçmiş olcak sizce biş çıkar mı? evet kesin sonuç olmayabilir ama 7 gün sonra olası bir gebelik ihtimali var ise beta seviyesinin yükselmiş olması gerekir değil mi?

Kızlaaaaar Günaydın,,,, çoook güzel bir haftasonunun ardından geldi yine pazartesi :)

Nasılsınız kızlaaaar? Güzel haberleri alayım??? var mı haftasonu gelişmeler....

günaydın canım nasılsın bir yandan çeviri yapıyorum bir yandan kızcemı uyuttum bir yandan da burayı idare ediyorum haftasonu full time temizlik yaptık kocacuumla

bencede bir baktır nolcak ki yaa sonra yıne yaptırırsn sonucta bir tek kan verıyosn yanii

günaydın canım nasılsın bir yandan çeviri yapıyorum bir yandan kızcemı uyuttum bir yandan da burayı idare ediyorum haftasonu full time temizlik yaptık kocacuumla

walla antidepresifim sen süper kadınsın :) atom karınca... ben bi rapor yazıyorum bi de burayı idare ediyorum onu bile tam yapamıyorum :)))))))

herseyi düzenli yapınca oluo canım yaa yoksa benim yaptıgım ekstra bişey yok yanii

Yok ben ev işleri konusunda tembelim bir yemek yaparım o da canım isterse (ama genelde ister çünkü çok severim yemek yapmayı)...
zaten düzenli de değilim :) Allah'tan kocacığımın öyle bir beklentisi yok da yuvarlanıp gidiyoruz.... Yoksa kabus gibi olabilirdi ikimiz için de hayat...

bu ay pek fazla hamileliğe odaklamıyorum kendimi psikolojimi bununla yormuyorum gayet relaxım noliiiciik bakalım 3 ocakta da bu kadar rahat olabilcm mi aceep

selam bebişlerrr bugun en yogun yumurtlama günüm dua edin bizee lütfennn :))))))

selamlar naıslısınızz .. hayırlı bir hafta diliyorum herkes için..
ne zamandır uğrayamadım, herkes iy mi, sonuçlar ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…