• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kısac bi geçmişe baktım da o zaman size şu sözleri armağan ediyorummmm

yooookkkkkkk çok sevişmenin (çok çalışmanın) hiç zararı yokkkkkkk aşktan ölen var mı söyleeee :) :33::33::33::33::33::33::33:

önümüzdeki hafta baslarım artk basım dönüyor midem bulanıyor üşüyorum yanıyorum doymuyorum demeye psikolojik hamilelik yasamaya:9::9::9::9::9::9:

kısac bi geçmişe baktım da o zaman size şu sözleri armağan ediyorummmm

yooookkkkkkk çok sevişmenin (çok çalışmanın) hiç zararı yokkkkkkk aşktan ölen var mı söyleeee :) :33::33::33::33::33::33::33:

aşkıma sölüyodum ben o askerdeyken bu şarkıyı ::):)

kızlar bu arada bizler gibi smiley yapmak isteyipte, yapamayanlar için bi tarif vereyim.. :1:

KULLANICI KONTROL PANELİ
SEÇENEKLERİ DÜZENLE
ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER ' de ------- GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ .. ' yi SEÇ
DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET

işlem tamamdır, smileylerle basbasa kaldınız demektir :1:
Ah canım cok tesekkurler. Bir kere daha vermistin sen smiley formulunu, o kadar aradım gecmiş forumlarda ama bulamamıştım, çook teşekkurler :46:

Dün kanama çok oldu adet değilmiş o anladık ama 8 gün evel oldu biz hiçtahmin etmedik bu ay hamilelik belirtilerim vardı benim ama farketmedim üçe gündür giden kan dün akşam parçaların gelmesi ile normalendöndü tutunamayan cenin gitti rabbim nasip etmedi çok ağrım oldu bugün iyiyim kanamam da durdu şuan az normale döndü rabbim nasip etmeyince vardır bildiği bugün dinlenicem salı çarşamba doktorlardayım

sekiz gün evvel çok fazla sulu giden bir kanamam başladı o kanamanın 3. Günü yani dün parçalar geld ve kasıklarımda belimde çok ağrı oldu ben biraz zayıfım doktor kilo aldırmaya çalışıyo tutunamamış olabilirmi böle birşey yaşayan arkadaşlar varmı. :-(
Canım bu ay ben de aynısını yasadım. Adetim gecikti, sabahhları 5-6 gibi mide bulantıları ile uyandım, bel agrılarından oturamadım.. İlk bebegimde bile boyle belirtilerim olmamıştı, sonra yavas yavas kanama basladı ve hayatımda yasamadığım kadar sancı yasadım. Adetim suresınce belirtiler yok olmadı. Artık önumuzdeki aya nasip olur inşallah:46:

Ay kızlar ben haftasonu fal baktırdımmmm... pat diye kadın çok kısa zamanda bi bebek haberi var sizin dedi... tahmin ettiğinden de hızlı alacaksın sen bu haberi dedi...
çok sevindim :1: tabiii kiiiii......
tabiii fala inanma falsız kalma demişler.... Dua yerine geçsin inşallah....

ay kızlar ben haftasonu fal baktırdımmmm... Pat diye kadın çok kısa zamanda bi bebek haberi var sizin dedi... Tahmin ettiğinden de hızlı alacaksın sen bu haberi dedi...
çok sevindim :1: Tabiii kiiiii......
Tabiii fala inanma falsız kalma demişler.... Dua yerine geçsin inşallah....

senin bat ne zamandı

Back