- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.881
kırmızıııııı:84:
slm.kızlar benim adetime daha 1 hafta var ama bugün kahverengiyi andıran lekelenme oldu.genelde ya günümde adet olurum yada birgün önce.acaba adet mi olucam yoksa hamilelik belirtilerinde böyle lekelenme oluyomudur,bilgisi olan varsa yazın lütfen.gerçi sabırsızlanmasam yarın adet olurmuyum olmazmıyım görùrüm ama sabırsızlık işte.
kırmızıııııı:84:
dün 1 kere lekelendim bidaha olmadı,6 günüm kaldı bakalım neolcak,ama daha önce adetime kadar hiç lekelenmemiştim,adetim yaklaşınca akıntımda dururdu,şimdi akıntımda oluyo,nebiliyim biraz umutlanıyorum ìşte
arkadaşlar ben "kırmızıııııı"""" diye ağladıydım ya adet oldum mu lekelenme mi karar veremedim bu 3. gün. 3gündür lekelenme tarzı kanama. tuvalet kağıdında da kahverengilik oluyor ama adet gibi de değil
ayrıca adetim 16 kasımdı. İlk lekelenme 13 aralık Normalde benim adetim hep geç olur 35 40 günde gelir anlamadım yani
arkadaşlar ben "kırmızıııııı"""" diye ağladıydım ya adet oldum mu lekelenme mi karar veremedim bu 3. gün. 3gündür lekelenme tarzı kanama. tuvalet kağıdında da kahverengilik oluyor ama adet gibi de değil
ayrıca adetim 16 kasımdı. İlk lekelenme 13 aralık Normalde benim adetim hep geç olur 35 40 günde gelir anlamadım yani
kızlar az önce bir yayınevinden aradılar editörlük teklifi geldiama istanbulda oldugu için nasıl olur bılemıyorum ayın 18ne görüşme tarihi verdiler :26:
2 haftalık hamileyim.aslında çok istiyodum.boş karınımı seviyordum ama olunca kabul edemedim öğreneli 2 gün oldu.ne yemeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?