Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ablamın doktoru söyledi canım

Canım, 5 ten yukarısı gebedir. Testlerde bile yazar. Ama doktorlar doğal düşükler ve kimyasal gebelik risklerini gözönünde bulundurarak değerlendirme yapar. Önemli olan çıkan değerin artması. 3 te olsa artıyorsa gebelik var demektir. Ki ben bunu yaşadım. İnşallah hepimize nasip olur yüksek değerler görmek ve bebeklerimizi kucağımıza almak.

bu mide yanması beni öldürcek sanırım reflüm var off

Canım ben karar verdim birgün ultrasonda keseyi görünceye kadar hiç bir belirtiyi gebeliğe yormayacağımKendimizi çok dinliyoruz sanırım. Gece eşim bile sen hamilesin dedi. O kadar kötüyüm yani. Ama bugün yumurtlamanın 12.günü idrar tahlilinde birşey yok. Doktorumu aradım. Adetin on gün geçikince gel. Daha erken test yapma geç yumurtladın çıkmaz dedi. Kaldık taaa cumartesiye. Adet olmazsam tabi. Sen de nane çayı ve ıhlamur iç. Midene iyi gelecekktir.

canım benımkı söylemesi yıp pırasanın limonundan dolayı böyle oldumadensuyu kesmedi hiç ıhlamur deneyim bi bakalım

ayyy allah yardımcın olsun canım osmanlıca var mı:18:

Allah kolaylık versin cnm. sınavı bir dhaki sefer halledersin üzülme öncelik bebek nihayetinde hepimiz için sağlıkla gelsinlerde gerisi bir şekilde halledilir

kızlar bu arada benim eşim 9 kardes benım kayınvalideden bu işin sırrın öğrenmem lazım

MAŞALLAHHHH KIRKBİR KERE. Biz de beş kardeşiz. Annem 12 yaşında evlenmiş. 14 te beni doğurmuş. İki sene çocuğu olmadığı için doktorlara götürmüşler, doktor babaannemin yüzüne tükürmüş bu daha çocuk diye:)) Sonra basmışlar hormon iğnesini. Rahmini büyütmüşler ve ben olmuşum.

Allah kolaylık versin cnm. sınavı bir dhaki sefer halledersin üzülme öncelik bebek nihayetinde hepimiz için sağlıkla gelsinlerde gerisi bir şekilde halledilir

Sınav ister istemez bir dahakine kaldı ama, çok yüksekten atmıştım bu aöf de okuyup geçemeyenleri anlayamıyorum diye:) Demek ki böyle oluyormuş.

benim kv de 16da doğurmus ilk çocugunu bide işin garibi 9u da erkek:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…