Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tatlım kocişi anca gönderdim işe ee onu karnını burnunu doyurmadan yolcu etmeden oturamıyorum:1::1::1: buraya takılıp adamı unutuyorum:6::6:

bizimki artık ikinci evimin burası oldugunu bilio zaten surda bısey yazarken bana bulasırsa canavara dönüşüyorum resmen ahaaa da böle oluom:27::27::27::27: o da hiiç yaklasmıo bile:9::9::9::9::9::9:

günaydınlar hanımlar inşallah herkesten hayırlı haberler alırız ... 2 negatif test ardından ve boş bir ultrason görüntüsünden sonra kan testinde bebişimiz çıktı :d :d daha küçücükmüşşşş dr öyle dedi inşallah herkesten hayırlı haberleri bekliyorum ......

bereketli bir hafta maşallah kuzum

günaydınlar hanımlar inşallah herkesten hayırlı haberler alırız ... 2 negatif test ardından ve boş bir ultrason görüntüsünden sonra kan testinde bebişimiz çıktı :D :D daha küçücükmüşşşş dr öyle dedi inşallah herkesten hayırlı haberleri bekliyorum ......

Sevindim senin adina tebrik ederim canim, bu hafta herkese insallah ugurlu gelir:52::52:

tatlım :16: benm 28 aralık bakalım inş çalışmalar boşa çıkmaz:1::1::1:

Insallah cikmaz canim bosa, yeni yila hepimiz bomba gibi girecez insalllahhh allahin izniyle:34::34::34:

günaydınlar hanımlar inşallah herkesten hayırlı haberler alırız ... 2 negatif test ardından ve boş bir ultrason görüntüsünden sonra kan testinde bebişimiz çıktı :D :D daha küçücükmüşşşş dr öyle dedi inşallah herkesten hayırlı haberleri bekliyorum ......

tebrik ederim canım darısı tüm bekleyen GÜZEL ANNE adylarına:16:

Günaydın topik sakinleri. İnanın şu an zorlukla yazıyorum. Beynimde bir uyuşma var. Sersem gibiyim. Bilincim zayıflıyor gitgide kafamda ve gözlerimde bir ağırlık var. Bayılacak gibiyim. Bu normal değil. Sanırım progestan ilacı yapıyor, ya da birşeyler dönüyor. Çok yazamam kusura bakmayın.İşteyim bir de.

ay kızlar moralimi yerine getiriyorsunuz valla:)
ben geçen sene bu forumda nişanlımın askerden gelişini beklemeye başlamıştım bu tarihlerde şimdi ise çocuğunun geliş haberini bekliyorum :)
o zaman sağlam arkadaşlıklarımız olmuştu hep şey derdik bizi bizden başka kimse anlamaz. şimdide diyorum kızlar bizi bizden başka kimse anlamaz

eee hayat beklemeyi öğretiyo bi şekilde ne kadar beklemek sıkıntılı bişi olsa da hep güzel haberler bekliyoruz nişanlının askerden gelişi gibi bebiş de çok bekletmesin seni :)

Günaydın topik sakinleri. İnanın şu an zorlukla yazıyorum. Beynimde bir uyuşma var. Sersem gibiyim. Bilincim zayıflıyor gitgide kafamda ve gözlerimde bir ağırlık var. Bayılacak gibiyim. Bu normal değil. Sanırım progestan ilacı yapıyor, ya da birşeyler dönüyor. Çok yazamam kusura bakmayın.İşteyim bir de.

bence bunun tek sebebi vaaaaar:49::49::49::49::49:Allahım inşallah yaa:46:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine:(

Back