- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.101
Sevindim senin adina tebrik ederim canim, bu hafta herkese insallah ugurlu gelir
Insallah cikmaz canim bosa, yeni yila hepimiz bomba gibi girecez insalllahhh allahin izniyle
günaydın kızlar nasılsınız
antidepresifim nasılsın
bence bunun tek sebebi vaaaaarAllahım inşallah yaa
Değil canım. Az önce daha da fenalaşınca doktorumu aradım PROGESTAN HAPINI YANLIŞ KULLANDIĞIMI ASLA AĞIZDAN LAMAMAM gerektiğini vajinal kullanmam gerektiğini söyledi Üstelik ben sana demiştim dedi. Aama demedi eminim. hatırlamaz mıydım böyle bir şeyi. Bi kutuyu baygınlık geçire geçire bitirdim ama bu defa çok ağır oldu. Ayrıca geceki karın ve bel ağrım kesildi. Garip şeyler oluyor yani. Sağlığımı kaybetmek üzereyim.
Değil canım. Az önce daha da fenalaşınca doktorumu aradım PROGESTAN HAPINI YANLIŞ KULLANDIĞIMI ASLA AĞIZDAN LAMAMAM gerektiğini vajinal kullanmam gerektiğini söyledi Üstelik ben sana demiştim dedi. Aama demedi eminim. hatırlamaz mıydım böyle bir şeyi. Bi kutuyu baygınlık geçire geçire bitirdim ama bu defa çok ağır oldu. Ayrıca geceki karın ve bel ağrım kesildi. Garip şeyler oluyor yani. Sağlığımı kaybetmek üzereyim.
günaydın canımm iyiyim çok şükr çalışma öncesi enerji depoluyorumsen nasılsın bakalım ne var ne yook
bende aynıyım canım bu akşam sıkı bir maç varhazırlanıyoruz
sudemervem çok geçmiş olsun canım ya o nasıl bir doktormuş öyle yaaaa
sanırım 1 kez tatlım... fazlasını bilemiyorum
kan testi sonucunuda yaz mutlaka bize
tamam canım mutlaka yazıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok heyecanlıyım :)
Ben burdayim...
tamam canım mutlaka yazıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok heyecanlıyım :)
kızlar netten baktım şimdi sonucuma beta hcg 207 hamişim galiba dimi:)
midemde asırı yanma var halsizim uyku halim bıtmek bilmedı ve alt karnım(kasık bölgem)şişti bariz bir sekilde ama adet oldum hanı adet olmasam cidden hamiş oldugumu düşünürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?