Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bence bunun tek sebebi vaaaaarAllahım inşallah yaa

Değil canım. Az önce daha da fenalaşınca doktorumu aradım PROGESTAN HAPINI YANLIŞ KULLANDIĞIMI ASLA AĞIZDAN LAMAMAM gerektiğini vajinal kullanmam gerektiğini söyledi Üstelik ben sana demiştim dedi. Aama demedi eminim. hatırlamaz mıydım böyle bir şeyi. Bi kutuyu baygınlık geçire geçire bitirdim ama bu defa çok ağır oldu. Ayrıca geceki karın ve bel ağrım kesildi. Garip şeyler oluyor yani. Sağlığımı kaybetmek üzereyim.

aaaaa inanamıyorum iyiki sana bişey olmadı yaa

Canım çok çok geçmiş olsun.... izin alma imkanın yok mu? gidip evde dinlensen biraz...

Kesin dememiştir doktorun kendileri biliyorlar ya nasıl olması gerektiğini sanki biz de bilmek zorundaymışız gibi bir de hatasını kapatmak için direk hastayı suçluyorlar... Ben daha hatasını kabul eden doktor görmedim....

günaydın canımm iyiyim çok şükr çalışma öncesi enerji depoluyorumsen nasılsın bakalım ne var ne yook

bende aynıyım canım bu akşam sıkı bir maç var hazırlanıyoruz

sudemervem çok geçmiş olsun canım ya o nasıl bir doktormuş öyle yaaaa

midemde asırı yanma var halsizim uyku halim bıtmek bilmedı ve alt karnım(kasık bölgem)şişti bariz bir sekilde ama adet oldum hanı adet olmasam cidden hamiş oldugumu düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…