Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kız Allah iyiliğini vere emi.. nokta atışı :9:aynen sekerim..bizmde çalısmalar var yine :17::37: bıktım ula.. :47:çalıs çalıs nereye kadar.. :47:
15 yıl anam ağladı çalısmaktan :17::47::37: artık kayfayı yeme zamanı:52:
eğer bu ay da böyle öncekiler gibi geçerse, 2013 e , mutlu haberim olmadan girmiyim Allahım yaaa :25:

bu calısmalar en cok kocişlere yarıyo valla:17::17::17:zaten bizimki fındık fıstık ne varsa stokladı eve düşün yanii:1::1:

inşallah cnm bi bakmışsın anne oluvermişsin :)

ay kızlar moralimi yerine getiriyorsunuz valla:)
ben geçen sene bu forumda nişanlımın askerden gelişini beklemeye başlamıştım bu tarihlerde şimdi ise çocuğunun geliş haberini bekliyorum :)
o zaman sağlam arkadaşlıklarımız olmuştu hep şey derdik bizi bizden başka kimse anlamaz. şimdide diyorum kızlar bizi bizden başka kimse anlamaz

ay kızlar moralimi yerine getiriyorsunuz valla:)
ben geçen sene bu forumda nişanlımın askerden gelişini beklemeye başlamıştım bu tarihlerde şimdi ise çocuğunun geliş haberini bekliyorum :)
o zaman sağlam arkadaşlıklarımız olmuştu hep şey derdik bizi bizden başka kimse anlamaz. şimdide diyorum kızlar bizi bizden başka kimse anlamaz

Bak ne guzel morelini hep yuksek tutmaya bak canim benim, biz burda hepimiz birbirimize destek olacaz ..:34::34::34::34::34:

günaydınlar hanımlar inşallah herkesten hayırlı haberler alırız ... 2 negatif test ardından ve boş bir ultrason görüntüsünden sonra kan testinde bebişimiz çıktı :D :D daha küçücükmüşşşş dr öyle dedi inşallah herkesten hayırlı haberleri bekliyorum ......

Back