Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

tatlım kocişi anca gönderdim işe ee onu karnını burnunu doyurmadan yolcu etmeden oturamıyorum buraya takılıp adamı unutuyorum

bizimki artık ikinci evimin burası oldugunu bilio zaten surda bısey yazarken bana bulasırsa canavara dönüşüyorum resmen ahaaa da böle oluom o da hiiç yaklasmıo bile

bereketli bir hafta maşallah kuzum

Sevindim senin adina tebrik ederim canim, bu hafta herkese insallah ugurlu gelir

tatlım benm 28 aralık bakalım inş çalışmalar boşa çıkmaz

Insallah cikmaz canim bosa, yeni yila hepimiz bomba gibi girecez insalllahhh allahin izniyle

tebrik ederim canım darısı tüm bekleyen GÜZEL ANNE adylarına

Günaydın topik sakinleri. İnanın şu an zorlukla yazıyorum. Beynimde bir uyuşma var. Sersem gibiyim. Bilincim zayıflıyor gitgide kafamda ve gözlerimde bir ağırlık var. Bayılacak gibiyim. Bu normal değil. Sanırım progestan ilacı yapıyor, ya da birşeyler dönüyor. Çok yazamam kusura bakmayın.İşteyim bir de.

eee hayat beklemeyi öğretiyo bi şekilde ne kadar beklemek sıkıntılı bişi olsa da hep güzel haberler bekliyoruz nişanlının askerden gelişi gibi bebiş de çok bekletmesin seni :)

bence bunun tek sebebi vaaaaarAllahım inşallah yaa

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…