Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar günaydın 7 günlük bir gecikmem var idrarda da çok açık pembe şeklinde bir çizgi gördüm kan verdim az önce akşam alıcam sonucumu dua edin

günaydınlarrrrrrrrrrrrr...herkese umarım iyi bir hafta olur.. e nasılsınız bakimm :16:10gündür yoktum.. kimler uslu durdu, kimler yaramazlık yaptı, çabuk deyiverin hele.. :1:
artık benim bu ay ki , 26 aralık.. belki 1-2gün oynayabiliri.. pöff... :ssz: olmadı bidaki aya, olmadı bidaki aya..
olmadı..
umut , yandı bitti kül oldu olacak en sonunda
:37:

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrrr...herkese umarım iyi bir hafta olur.. e nasılsınız bakimm :16:10gündür yoktum.. kimler uslu durdu, kimler yaramazlık yaptı, çabuk deyiverin hele.. :1:
artık benim bu ay ki , 26 aralık.. belki 1-2gün oynayabiliri.. pöff... olmadı bidaki aya, olmadı bidaki aya.. olmadı..
umut , yandı bitti kül oldu olacak en sonunda
:37:

günaydın canım hoşgeldin ben bugün kırmızıları gönderiyorum sonra full time calısmaya baslıyoruz:17::17:hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay nokta atışını tutturursunuz :17::17:

günaydın canım hoşgeldin ben bugün kırmızıları gönderiyorum sonra full time calısmaya baslıyoruz:17::17:hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay nokta atışını tutturursunuz :17::17:

kız Allah iyiliğini vere emi.. nokta atışı :9:aynen sekerim..bizmde çalısmalar var yine :17::37: bıktım ula.. :47:çalıs çalıs nereye kadar.. :47:
15 yıl anam ağladı çalısmaktan :17::47::37: artık kayfayı yeme zamanı:52:
eğer bu ay da böyle öncekiler gibi geçerse, 2013 e , mutlu haberim olmadan girmiyim Allahım yaaa :25:

Son düzenleme:
Back