- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.061
günaydın hatunlaaar nasılsınız bakalım yeni hafta baslıyor hazırmısınııız
günaydın kızlar naasılsınız
karnım ağrımaya başladı galiba geliyo regl
kız Allah iyiliğini vere emi.. nokta atışıaynen sekerim..bizmde çalısmalar var yine bıktım ula.. çalıs çalıs nereye kadar..
15 yıl anam ağladı çalısmaktanartık kayfayı yeme zamanı
eğer bu ay da böyle öncekiler gibi geçerse, 2013 e , mutlu haberim olmadan girmiyim Allahım yaaa
günaydınlar herkeze
Oh oh iyisin keyfine diyecek yok
Bende iyiyim batım 15 de ya 4 gözle onu beklerim anlayacağın Heycan dorukta .
tatlım bende bu ay çalışmadayım yeni bittim aralık 28 bat m bakalım dört gözle bekliyorum::)
eveeettttt dğru anlamışsın beybi göründü :)
bu calısmalar en cok kocişlere yarıyo vallazaten bizimki fındık fıstık ne varsa stokladı eve düşün yanii
günaydın cnm inş olmazsınnn belirti olupta bebek gelende oluyo tatlım
tebrik ederim canım darısı başımıza
kızlar günaydın 7 günlük bir gecikmem var idrarda da çok açık pembe şeklinde bir çizgi gördüm kan verdim az önce akşam alıcam sonucumu dua edin
walla öle sekerim.. bi olsa.. artık tükan kapanır eskiye nazaran..
inşallah cnm bi bakmışsın anne oluvermişsin :)
ay inşş olmazsın sendee valla gece bile urayı düşünür oldum
günaydın kıss saat kac oldu nerdesin sen
ay kızlar moralimi yerine getiriyorsunuz valla:)
ben geçen sene bu forumda nişanlımın askerden gelişini beklemeye başlamıştım bu tarihlerde şimdi ise çocuğunun geliş haberini bekliyorum :)
o zaman sağlam arkadaşlıklarımız olmuştu hep şey derdik bizi bizden başka kimse anlamaz. şimdide diyorum kızlar bizi bizden başka kimse anlamaz
alaaaaa ne çok bebiş haberi alıyoruz bu aylarda senin de haberin yakındır inşallah :)
dusunme dusunme canim, senin ne zamandi batin? o kadar cok kisiyle yazisiyoruz daha yeni oldugum icin unutuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?