Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İyi dileklerde bulunan can hatunlar. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. Olacağım diye çok da üzülmüyorum. Daha ilk profesyonel denememdi:)) Amatör ligte 4 yıl süründükten sonra, profesyonelde bir ay daha bekelrim canım nolcek:)) Adet olacakmış gibi belim ağrıyor ama mide bulantısı ve affedersiniz beyaz akıntı da devam ediyor. Ayrıca benim adet zamanı kasık ağrım hiç olmamıştı. Kistten çok korkuyorum. Hem bebek tedavisini öteliyor, hem de doktor kapılarında bırakıyor. Ama dediğiniz gibi kötü düşünmek yok. Bu topikte kuruntu ancak Hüsnü Kuruntu olabilir:)) Öperim hepinizi. İyi geceler .
anticiğim, sütler kaymak tutar tutmaz burdayım sabah inşallah.

ibibikler öter ötmez geldim bendee:1:

bazı insanlar hiiiçbir belirti yasamadan hamişş kalıo canım nerden bılıosun belkide göbüşte vardır bebiş:49::49::34:

İnşallah canım , ama 5-6 aydır adet yaklastimi veya gunünde yüzümde ufak ufak sivilce çıkıyor su zamana kadar hiç yüzümde çıkamazdı hormon deisikli filan mı oluyor diye düşünmedim degil ?

İnşallah canım , ama 5-6 aydır adet yaklastimi veya gunünde yüzümde ufak ufak sivilce çıkıyor su zamana kadar hiç yüzümde çıkamazdı hormon deisikli filan mı oluyor diye düşünmedim degil ?

korunmayı bıraktıktan sonra vücudumuz hormonlar fln hamileliğe hazırlarmıs kendıni belki o tarz bişey olabilir:26::26:

korunmayı bıraktıktan sonra vücudumuz hormonlar fln hamileliğe hazırlarmıs kendıni belki o tarz bişey olabilir:26::26:

Olabilir cnm , ben korunmayı birakali epey oldu 2011 9 çayda bıraktım, ilk yüzümde sivilce çıktığında 8 çayda Tr deydim birde iki gun gecikmeli geldi kesin havasidan mevsiminden dedim . O zamandır var ufak sivilceler var gidip geliyor .

Back