- Konu Sahibi antidepresif
- #1.021
günaydın kızlar naasılsınız
karnım ağrımaya başladı galiba geliyo regl
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi dileklerde bulunan can hatunlar. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. Olacağım diye çok da üzülmüyorum. Daha ilk profesyonel denememdi:)) Amatör ligte 4 yıl süründükten sonra, profesyonelde bir ay daha bekelrim canım nolcek:)) Adet olacakmış gibi belim ağrıyor ama mide bulantısı ve affedersiniz beyaz akıntı da devam ediyor. Ayrıca benim adet zamanı kasık ağrım hiç olmamıştı. Kistten çok korkuyorum. Hem bebek tedavisini öteliyor, hem de doktor kapılarında bırakıyor. Ama dediğiniz gibi kötü düşünmek yok. Bu topikte kuruntu ancak Hüsnü Kuruntu olabilir:)) Öperim hepinizi. İyi geceler .
anticiğim, sütler kaymak tutar tutmaz burdayım sabah inşallah.
ibibikler öter ötmez geldim bendee![]()
Hoşgeldin cnm , günaydın nasılsın ?
günaydın tatlım iyiyim cok şükür bugün kırmızılarda bitio neşem yerinde yaniisen nasılsın
![]()
Oh oh iyisin keyfine diyecek yok![]()
Bende iyiyim batım 15 de ya 4 gözle onu beklerim anlayacağın Heycan dorukta .
gelmesin kırmızılar gelsiiin bebişleeer![]()
:) aynen katılıyorum , ama bende belirti filan birsey yok :) gayet normalim :)
bazı insanlar hiiiçbir belirti yasamadan hamişş kalıo canım nerden bılıosun belkide göbüşte vardır bebiş![]()
hadi yaa,yinede belki gelmez,hayırlısı olsun.benimde bat a 10 günüm kaldı
günaydın cnmm iyiyim sen nasılsın ? Hasta oldun mu cnm ?
kız sen hamilemisin?:) yanlışmı anladım yoksa![]()
eveeettttt dğru anlamışsın beybi göründü :)
yok canım hastalanmadım midem çok bulanıyor bide şişliğim var
iyiyim işe geldim çalışıyom
İnşallah canım , ama 5-6 aydır adet yaklastimi veya gunünde yüzümde ufak ufak sivilce çıkıyor su zamana kadar hiç yüzümde çıkamazdı hormon deisikli filan mı oluyor diye düşünmedim degil ?
eveeettttt dğru anlamışsın beybi göründü :)
korunmayı bıraktıktan sonra vücudumuz hormonlar fln hamileliğe hazırlarmıs kendıni belki o tarz bişey olabilir:26::26: