- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.041
Olabilir cnm , ben korunmayı birakali epey oldu 2011 9 çayda bıraktım, ilk yüzümde sivilce çıktığında 8 çayda Tr deydim birde iki gun gecikmeli geldi kesin havasidan mevsiminden dedim . O zamandır var ufak sivilceler var gidip geliyor .
Canım inşallah hayırlısı olur hakkında. İncir ve soğan kürleri var. Ben ap derim zararını görmezsin. Arıntılı bilgiyi ilgili topiklerdne arayıp bulabilirsin.
hmmmm anladım canım benim:26:
eveeettttt dğru anlamışsın beybi göründü :)
inşallah bu ay bolca bebiş haberi alırııız
Aynen düşünceli bi durum . Ama takmıyorum ben hersey kafaya takacak olursam.... inşallah bu defa turnayi gözünden vurduk ..
Canım inşallah hamilesindir , kolay gelsin bu arada isteymisin:)
hadii inşallah canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
kızlar günaydın 7 günlük bir gecikmem var idrarda da çok açık pembe şeklinde bir çizgi gördüm kan verdim az önce akşam alıcam sonucumu dua edin
hadii inşallah canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
kızlar günaydın 7 günlük bir gecikmem var idrarda da çok açık pembe şeklinde bir çizgi gördüm kan verdim az önce akşam alıcam sonucumu dua edin
Tebrik ederim canım :)
ayyy canım tebrik ederiim
Âmin canım Rabbim herkesin dualarını kabul etsin, inşallah hamileyimdir bende.
günaydınlarrrrrrrrrrrrr...herkese umarım iyi bir hafta olur.. e nasılsınız bakimm10gündür yoktum.. kimler uslu durdu, kimler yaramazlık yaptı, çabuk deyiverin hele..
artık benim bu ay ki , 26 aralık.. belki 1-2gün oynayabiliri.. pöff... olmadı bidaki aya, olmadı bidaki aya.. olmadı..
umut , yandı bitti kül oldu olacak en sonunda
kan testi sonucunuda yaz mutlaka bize
inşallah çıkar kan testinde de sanin de alırız güzel haberinikızlar günaydın 7 günlük bir gecikmem var idrarda da çok açık pembe şeklinde bir çizgi gördüm kan verdim az önce akşam alıcam sonucumu dua edin
günaydın canım hoşgeldin ben bugün kırmızıları gönderiyorum sonra full time calısmaya baslıyoruzhakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay nokta atışını tutturursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?