Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar günaydın 7 günlük bir gecikmem var idrarda da çok açık pembe şeklinde bir çizgi gördüm kan verdim az önce akşam alıcam sonucumu dua edin

günaydınlarrrrrrrrrrrrr...herkese umarım iyi bir hafta olur.. e nasılsınız bakimm 10gündür yoktum.. kimler uslu durdu, kimler yaramazlık yaptı, çabuk deyiverin hele..
artık benim bu ay ki , 26 aralık.. belki 1-2gün oynayabiliri.. pöff... olmadı bidaki aya, olmadı bidaki aya..
olmadı..
umut , yandı bitti kül oldu olacak en sonunda

Son düzenleme:

günaydın canım hoşgeldin ben bugün kırmızıları gönderiyorum sonra full time calısmaya baslıyoruzhakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay nokta atışını tutturursunuz

günaydın canım hoşgeldin ben bugün kırmızıları gönderiyorum sonra full time calısmaya baslıyoruzhakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu ay nokta atışını tutturursunuz

kız Allah iyiliğini vere emi.. nokta atışı aynen sekerim..bizmde çalısmalar var yine bıktım ula.. çalıs çalıs nereye kadar..
15 yıl anam ağladı çalısmaktan artık kayfayı yeme zamanı
eğer bu ay da böyle öncekiler gibi geçerse, 2013 e , mutlu haberim olmadan girmiyim Allahım yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…