Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım ben hiç kür uygulamadm ama bilen arkadaslar vardır muhakkak cevap verirler sana

Allah iyiliğini versin emiii banada öyle geliyorki ben yumurtlamadım o yüzden hasta olmuyorum

hadi bakalım ocak ayının belirlenmesine az kaldı :)) heycanlı drumlar :) ben tam yumurtlama zamanındayım çarşamba günü öle bir kasık ve bel ağrım oldu ki anlatamam..sanırım tam günüm o gündü !! yani 11.gün,herkesin farklı oluyo tabiki ama yazmak istedim yinede..göğüslerimde de acı var,tüm belirtiler yumurtlama doğrultusunda inşallah hayırlısıyla bakalımmm..bekleyip görücem :) çalışmalara devam :))))))

valla canım normaldir bnce,çünkü bnde kendimi takip etmeye başladığımdan beri yumurtlama günlerimdeki ağrıların farkına vardım..herkesin günü farklı her ne kadar 14. gün densede kişiden kişiye göre değişiyor..bnm belime de vuruyo ağrım,hatta bazen bacaklarıma bilee..ama kürler hakkında bir bilgim yok maalesef

kizlar nasilsinizzz ayy cok merak ettim sizi cepten girip bakiyorum. yazdigim harfler kargacik burgacik olursa kusra bakmayin tuslara yanlis dokunabilirim. ama hala test yapan yok ayyy catliycam meraktann.. antiiii flyreyyyy cipcileeekkkk. ay unuttugum var mi ki. catlattiniz beni ;-) ;-)
benim tatil gunum bugun, kocami bekliyom isten gelsin diye. temizlik yaptim simdi uzandim dinleniyorum.
sol kasigimda acayip sancima oluyo ara ara ozellikle temixlik yaparken ara ara mola vermek zorunda kaldim. insallah bi sikinti yoktur kizlarr.

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim inş.rabbim kucağımıza almayı da nasip eder (ilk bebeğimizi gelişmediği için kaybetmiştik dualarınıza benide eklerseniz çok mutlu olurum bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlarıma bende ediyorum Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin )

Allah kucagına almayıda nasip etsin cnm hayırlı olsunsende bizlere dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…