- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.241
slm bende sitenin yeni üylerindenim... sorum olacaktı bebek için 4 ay dır çabalıyruz. bu ay incir kürünü duydum deniyeyim dedim . bugün 7 günüm ve iki gündür yumurtalıklarımda ağrı var. bu konuda bilgisi olan varsa bu ağrı normal midir?
Kızlarrr selamlaarrr...
antidepresif ve fulyacım gelen giden olmamasına seevindimm hoş birinin batı henüz gelmedi ama
Fulya senin bu durum benim rüyama girdii nasıl etkilediysen artık beniSen yumurtlamamışsın o yüzden adet olmuyormuşsun ve bana dediler ki söyle ona çalışmalara devam etsin her an yumoş gelebilir kaçırmasın dediler
slm kızlarr nasılsınız bakalımmmm
hoşbulduk canım nassınnnslm babyyy hoşgeldin kuzummm
hoşbulduk canım nassınnn
kırmızılar gelse daha iyi olcam ama idare ediyom beklemedeyim işteiç güveysinden hallice derler ya aynen onun gibisne nassın
slm bende sitenin yeni üylerindenim... sorum olacaktı bebek için 4 ay dır çabalıyruz. bu ay incir kürünü duydum deniyeyim dedim . bugün 7 günüm ve iki gündür yumurtalıklarımda ağrı var. bu konuda bilgisi olan varsa bu ağrı normal midir?
hoşgeldin canım iyilik valla kurbanlık koyun gibi bekliyoruzslm kızlarr nasılsınız bakalımmmm
merhaba canımmkızlaaarrr merabaa
hayıra yoralım hayır cıksın tatlımsanki belime iğne batırıp çıkarıyorlar yada sinek ısırması gibi bişey diym sızlıo ince ince:26::26:
hoşgeldin canım iyilik valla kurbanlık koyun gibi bekliyoruzsen nasılsn
merhaba canımm
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim inş.rabbim kucağımıza almayı da nasip eder (ilk bebeğimizi gelişmediği için kaybetmiştik dualarınıza benide eklerseniz çok mutlu olurum bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlarıma bende ediyorum Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?