Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hamile olan arkadaşlar hayırlıs olsun ,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ALLAHIM ,Darısı bizeeeeeeeeeeeee

canım bunu motivasyon olsun diye koydum daha bilmiyorum var mı yok mu ama sanırım artık meraktan catlıcm

ayyyyyyyyyyy ben sizden daha çok meraklıyım ya ,sürekli girip bakıyorum varmı hamile olanınız diye,ayyyyyy inşallah vardır ya sende de fulya da,çipçilekte ve bütün çok isteyen herkeste,

yakaladım seniiii. burdasınnn.
ne yaptın şeker var mı gelen giden. test yaptın mı. belirti hissediyo musunn
çok soru sordum di miiii

masallahhh canim ya sen kucukken de cok tatlimissin. yegen dersen halasinin yolundan gidiyo. sizin gelin hsmisken en cok sana bakmis herhall.

o senin tatlıların bebegımmmm birde kız hala ya oğlan dayıya derler tasdiklendi yani

Rabbim önce pıtpıtlarını duyması sonra kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun hamişliğin

Slm kızlar bugun mutlu haberı aldım...hamileyim:) benide eklerseniz sevinirim:)

ne güzel haymişler çoğalıyor hayırlı olsun tatlım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

allah sana ne diyim ben de sazan gibi atladımm

Kızlar merhaba benim bugün içim çok sıkıldı iş yerinde sıkıntılar vardı migrenimde tuttu ilaç içebilmek için kan verdim zaten sonucunu beklerken migren komasına girdim sonuç negatif 0.01 çok üzgünüm çok ya bilmiyorum ben neyim var kasık ağrım çok p.tesi Dr giderim hala geçmedi basım kuskus öldüm gelim size hbr verim dedim Rabbim hayırlısını versin gözümde yas ....

bi tanemmm ne olur üzülme demekki daha yavrunun zamanı varmışş gelmeye. pazartesi dr.una gidersin ayrıntılı kontrolünü olursun.
güler yüzüne kurban olduğummm. ne olur ağlama.
migren ağrısını da bilirim. benim de müdavimi olduğum bi şeyy. geçmiş olsun canımm.
öpüyom kocaman seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…