- Konu Sahibi antidepresif
-
- #6.261
gözünaydın canım darısı bekleyenlerin basına
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
Anti hamilemisin ,çepten girıyorum nete cok okuyamdım
canımbunu motivasyon olsun diye koydum daha bilmiyorum var mı yok mu ama sanırım artık meraktan catlıcm
kızım ya heyecanladım valla hamişssin sandımmmm
öyleyim belkide ama bilmiyorum
antiiii sen hamilesinnnn...
canımmmm allah sağlıkla tamamına erdirsin. bi tanem çok tebrik ederim. eee topiğin patronu hamiş. bize de ayağını sürer artıkınnn
canımbunu motivasyon olsun diye koydum daha bilmiyorum var mı yok mu ama sanırım artık meraktan catlıcm
gördüm şekerim şimdi
masallahhh canim ya sen kucukken de cok tatlimissin. yegen dersen halasinin yolundan gidiyo. sizin gelin hsmisken en cok sana bakmis herhall.
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim inş.rabbim kucağımıza almayı da nasip eder (ilk bebeğimizi gelişmediği için kaybetmiştik dualarınıza benide eklerseniz çok mutlu olurum bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlarıma bende ediyorum Rabbim her şeyi gönlünüze göre versin )
Slm kızlar bugun mutlu haberı aldım...hamileyim:) benide eklerseniz sevinirim:)
allah sana ne diyim ben de sazan gibi atladımm
yakaladım seniiii. burdasınnn.
ne yaptın şeker var mı gelen giden. test yaptın mı. belirti hissediyo musunn
çok soru sordum di miiii
Kızlar merhaba benim bugün içim çok sıkıldı iş yerinde sıkıntılar vardı migrenimde tuttu ilaç içebilmek için kan verdim zaten sonucunu beklerken migren komasına girdim sonuç negatif 0.01 çok üzgünüm çok ya bilmiyorum ben neyim var kasık ağrım çok p.tesi Dr giderim hala geçmedi basım kuskus öldüm gelim size hbr verim dedim Rabbim hayırlısını versin gözümde yas ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?