- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 41
- Konu Sahibi antidepresif
- #6.221
selam kuzularr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooooooooooooooooooooooookk![]()
ayyy ne kadan heyecanlıııannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
ayyy ne kadan heyecanlııı![]()
bendede yok birşey bebegim ama benim pkodan benceheheheh sende durumlar ne çileğimmmm
bendede yok birşey bebegim ama benim pkodan bence![]()
amin canımm benim progesteron düşük çıkmıştı o yüzden diyorum :Sbitanem bende bu ay yumurtlamadıysam ondan hasta olmadım die düşünüyorum Rabbşm hayırlısı neyse onu versin inşallahhh
bitanem bende bu ay yumurtlamadıysam ondan hasta olmadım die düşünüyorum Rabbşm hayırlısı neyse onu versin inşallahhh
onu biliyoruz canımhem zaten benım BATım p.tesi o yüzden rahatım![]()
Kızlarrr selamlaarrr...
antidepresif ve fulyacım gelen giden olmamasına seevindimm hoş birinin batı henüz gelmedi ama
Fulya senin bu durum benim rüyama girdii nasıl etkilediysen artık beniSen yumurtlamamışsın o yüzden adet olmuyormuşsun ve bana dediler ki söyle ona çalışmalara devam etsin her an yumoş gelebilir kaçırmasın dediler
![]()
onu biliyoruz canım![]()