- Konu Sahibi antidepresif
-
adetımız bittikten hemen sonra hamile kalma olasılığımız nedir arkadaslar:44:umarım anlatabılmişimdir
Sana da teşekkür ederim canım. Allah kalbine göre versin her ne istiyorsan.
ya kızlar afedersiniz de rahmimde bir batmalar oluyor ne ola ki acep
ayrıca sağ kasığım ve belimde de hafif hafif ağrılar var
akıntım da çoğalmış üşüttüm mü acaba:44:
ne oluyor bana yaw Allahım sen yardım et hayırlısını ver
olan bu bencee
ayy inşallah tatlım hayırlısı olsun
hepimizin başına inşallah
mrb hanımlarr.. bende bu ay hamile kalmaya çalışanlardanım..daha yeni karar verdik ayın 16 sında regl oldum yeni bitti.. 2 gündür çalışmalar aralıksız.. adetimin dördüncü günü dr a gittim bi sorunum var mı diye.hormon testine filan da baktırym die hastayken gttim.. doktor baktı bi sorun yok rahimde dedi ve ardından anne tarafında ikiz var mı yumurtan çift ikiz olma olasılığı var denediğinz zaman % 90 dedi..bende şok geçirdim yok iki taraftada ..dün filan ikiz annelerinden bilgi almak için otaraflara yazdım ama burası bana daha uygun sanırım herkes hamile kalmak istiyorr.. allah kalbimize göre versin inşallh.))
çok teşekkür ederimm.. 1.5 yıllık evliyim iş durumlarından dolayı düşünmemiştm hep kpss kursu filan artk istiyorum yaa sıkıldım iş beklemekten.. konu değişsin hayatımda artık .. ama çift yumurtayala ilgili hiç bilgim yoktu hala da yok birazcık öğrendim ikz annelerinden ama yarın doktora gidicem sonuçlarım için tekrar konuşcam dr la..o gün şok geçirdiğim için bişey demeden çıkıp gelmişim :)) bakalım nasipp belki ikiz olur belki tek sağlıklı olsun da gerisi sorun deil..
hoşgeldin tatlım hadı ınsallah bu ay bebeciğinin haberini alırsnmerhaba hanımlar.ben 24 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim.bizde bu ay itibari ile istiyoruz ve çalışmalara başladık.ne kadar farklı bi duygu bu ya daha şimdiden acaba tutmuşmudur die merak ediyorum batım 5 aralık ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum
.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.
inşallah olur bebişimz ama ikiz olmasını eşim çok istiyordu.. evlendiğimzden beri bak gör bizim ikizimz olcak der, dua ederdi hep.. onun bu kadar istekli oldğnu görünce inşallh ikiz olur diyorum şimdi.. bu yumurta ne zamana kadar çift kalcak şimdi?? yani her ay değişen bşi dimi bu??
ya BAT3 aralık demişsinya ben onun ne oldğnu sorsam yuhh der misinz acaba bana ?? ya bilmiyorum inanın yeni ilgilenmeye başladımm daha neten yani yani bişiler okumaya öğrenmeye çalışıyorum önceden bebek düşünmediğim için pek ilgili diildim şuan bilmediğim çok şey var..böyle sorcam bazılarını da siz değerli arkadaşlarıma.. teşekkür ederm şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?