• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Aslında isim konusunu koyucam felan dememek gerekir canım bi nevi adağa giriyor. SÜrekli kararlarımız değişiyor en iyisi temkinli olmak lazım :31:

İçimden bi ses bu aylarda hamiş kalacan diyo hadi hayırlısı :52:

evet canım geçte olsa öğrendim
benim hamile kalacağımı mı diyor:21:

Evet canım hayırlısıyla inşallah :29:

ayy canım inşallah hepimiz için inşallah

Eşim akşamları bana çaktırmadan pekmez yiyo artıkın kıyamam o da istiyo da bana çaktırmıyo üzülmeyeyim diye :38:

üzülcek bişey yok dimi arkadaşım herşey Allah'tan
o istediği zaman göndericek
o ol diyecek ve olucak

üzülcek bişey yok dimi arkadaşım herşey Allah'tan
o istediği zaman göndericek
o ol diyecek ve olucak
İlk zamanlar çok takıyordum ama şimdi çok şükür kendimizi yıpratmanın anlamı yok ki ALLAH verir ALLAH alır bunun bilincini oluşturdurdan sonra dua edicez, elimizden geleni yapıcaz sonra sı takdiri ilahi be canım :68:

heya ben yaptım bilem. geçen pazartesi.. :9:

insan bizede gönderir dimi ama

kız ben gezmiyom, şu gamyoncu varya, nered olsa tutup kolundan atıyom buraya, o kaçıyo hep :9::9::9::9:
ins kızmaz bana :17:

kızz yarıldım valla gülmekten :60:
ay ne kızması canım ya aksine hoşuma gidiyor:111:
çok güldüm ya tutup kolundan atıyom:82:

Merhaba hanımlar bende gireyimmi aranıza :17:
mrb tatlım.. gel tabi hsgeldin :16:
Diar, Allah muradını versin bu söze ne güldüm ama:) Çok sağ ol. Verdiğin karışımı da denerim öümüzdeki ay. Klomen zaten olmazsa olmazım. Bir de bakmışım karnımda on yüz bin tane futbol topu geziniyorum:))

Gamyoncu, umut, antidepresif teşekkürler iyyi dilekleriniz için canlarım. Doktora gitmeye çekiniyyordum hep. Deli gibi her ay beş gözle hamilelik bekleyyip onlarca test yapıyordum. Şimdi böyle ne güzel. Varsa var yoksa yok biliyorsun. Yumurta yoksa gebelik de yok. Haliyle boş yere stres de yok:) Ama içimden bir ses bu yumurtaların ikisi de büyüyecek diyor. Acaba büyüme belli birgünden sonra duruyor mudur dersiniz? Yani geç yumurtlama die birşey de var. Aman nese, işin özü doktorumu çok seviyorum ama bir daha o masaya çıkmak istemiyorum. Bugün kendisine de söyledim. "Halbuki en heyecanlı yerine geldik" demez mi:)))

Yumurta adetlerini söylemedi. Bana verdiği kağıtta 11,7 ve 12.0 yazdığı için ben iki yumurta diye yorumladım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Gamyoncu ve umut, atışmalarınıza bayılıyorum valla.İnşallah bu neşeniz hiç gölgelenmez.
kıs sudemervec.. en bak en heycanıl yerine gelmişsiniz.. bırakılır mı heçç.. sende yani :9::9:filmin en heycanıl yerined kesilir mi dimi ama:1:
heya sudemervcm bırakmıyo pesimi,ayıptır söylemesi bnde gözü var :17::51::52:

kızz yarıldım valla gülmekten :60:
ay ne kızması canım ya aksine hoşuma gidiyor:111:
çok güldüm ya tutup kolundan atıyom:82:

gül balım gül.. bnde gülüyom halime.. sana böyle nasıl takıldığıma :52::52:
öle yalan mı tutup atmıyom mu kolundan seni buraya :27:

mrb tatlım.. gel tabi hsgeldin :16:

:16::16::16:

kıs sudemervec.. en bak en heycanıl yerine gelmişsiniz.. bırakılır mı heçç.. sende yani :9::9:filmin en heycanıl yerined kesilir mi dimi ama:1:
heya sudemervcm bırakmıyo pesimi,ayıptır söylemesi bnde gözü var :17::51::52:

nerden anladın yaw o kadar belli ettim mi:38:

gül balım gül.. bnde gülüyom halime.. sana böyle nasıl takıldığıma :52::52:
öle yalan mı tutup atmıyom mu kolundan seni buraya :27:

kız yanlış anlamadın beni dimi
:53:

Back